Προβοκάτσια διέλυσε 300.000 Αγανακτισμένους ! ! ! - video

Για προβοκάτσια εις βάρος του ειρηνικού κινήματος κάνουν λόγο οι Αγανακτισμένοι. Ποιοί ήθελαν να διαλύσουν 300.000 Αγανακτισμένους που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος;

Οι φόβοι για προβοκάτσια στους Αγανακτισμένους τελικά επιβεβαιώθηκαν καθώς το Σύνταγμα βρίσκεται σε πολιορκία από κουκουλοφόρους του αντιεξουσιαστικού χώρου και ακροδεξιών οργανώσεων.

Περιφερειακά
της πλατείας και κυρίως της λεωφόρου Αμαλίας, μπροστά από το.....
κτίριο της Βουλής, όπου είναι συγκεντρωμένος ο κύριος όγκος των Αγανακτισμένων πολιτών, στις οδούς Νίκης, Καραγιώργη Σερβίας, αλλά και στις Βουκουρεστίου, Κριεζώτου, Πανεπιστημίου, Σταδίου και σε κάθετους δρόμους, σημειώνονται επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων, που κινούνται με ρόπαλα και πετούν πέτρες και βόμβες μολότωφ σε άνδρες της αστυνομίας, από την οποία γίνεται εκτεταμένη χρήση χημικών.

Πολλοί από τους Αγανακτισμένους διαδηλωτές έχουν σπεύσει στις εστίες έντασης επιχειρώντας να κρατήσουν μακριά από την ειρηνική διαμαρτυρία τους κουκουλοφόρους. Στα επεισόδια μεταξύ Αγανακτισμένων-κουκουλοφόρων-αστυνομίας σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί.

Πολλοί κατηγορούν την αστυνομία ότι χρησιμοποίησε προσωπικό σε ρόλο κουκουλοφόρων, ενώ με απάντησή του ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κοκκαλάκης, έκανε λόγο για σύλληψη αλλοδαπού που έκρυβε ρόπαλα και καδρόνια με σκοπό να χρησιμοποιηθούν την ώρα των επεισοδίων.
Δείτε βίντεο από την προετοιμασία του πάρκου από αστυνομία και ασφάλεια:

Π.Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα