16 Δεκεμβρίου 2011. Επαναλαμβάνεται η δίκη των ΟΥΚ-ΜΥΑΛΣ (Βίντεο-έκπληξη)

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011, παραπέμφθηκαν σε δίκη οι 39 λιμενικοί της ομάδας ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. (μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος), λόγω των συνθημάτων που εκφώνησαν κατά την διάρκεια της περσινής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα .
Κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του .....
"αντιρατσιστικού" Ν. 927/79 .
Τη μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στον εισαγγελέα, το.... Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι,
μέσω του Παναγιώτη Δημητρά (γνωστού..."φιλλέλληνα".) ,ο οποίος εκπροσωπεί το σύνολο των εθνικών ομάδων που "προσβλήθηκαν" από τα συνθήματα αυτά («Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι).
Σε ρόλο χειροκροτητή και κολαούζου του Νεοταξίτη Δημητρά από την επόμενη κιόλας μέρα της παρέλασης του Μαρτίου 2010 βρέθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης!
Το Σεπτέμβρη η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου 2011.
Ας μην τους ξεχάσουμε και όσοι μπορούν ας δώσουν για μια άλλη φορά το παρόν και την ηθική τους συμπαράσταση . Οι (που καταντήσαμε..) υπόδικοι Ο.Υ.Κ-άδες την έχουν ανάγκη..

Επίλογος ...
Να θυμίσουμε ότι , όταν προέκυψε το θέμα αρκετοί «προοδευτικοί» πολιτικοί είχαν προτείνει την άμεση αποπομπή από τις Ένοπλες Δυνάμεις των Αδρών του Αγήματος , ο δε Γ. Καρατζαφέρης στον ΑΝΤ1 είχε πει ότι πρέπει να τιμωρηθούν και να παραπεμφθούν στο Ναυτοδικείο!
Τον άκουσε και ο..Δημητράς και το πράγμα πήρε το δρόμο του...

Δείτε το βίντεο από τη βαρύγδουπη παρουσία του Καρατζαφέρη στον ΑΝΤ1 , προσφορά με καμάρι της tv-Λα.Ο.Σ .. παρακαλώ !!!!!!
http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2
Keywords
Τυχαία Θέματα