« Σχέσεις Οργής» με την Άννα Βαγενά

Τέσσερις ηθοποιοί για τέσσερα βραβεία...
Το μαρτύριο καθημερινό. Η βία ακατάπαυστη. Ο τρόμος ως δηλητήριο απλωνόταν παντού. Μικροκοινωνίες και μικρόκοσμοι.
΄΄Σχέσεις οργής΄΄, είναι η καινούρια παράσταση, που ετοιμάζει η Άννα Βαγενά, με τη συμμετοχή του Πασχάλη Τσαρούχα, για την χειμερινή θεατρική περίοδο 2011-2012, είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Φρίντας Μπιούμπι "Σχέσεις Οργής", σε ....
θεατρική διασκευή Γιάννη Τσίρου και σκηνοθεσία της ίδιας.
Το έργο μιλάει με τόλμη, για την αιμομιξία και την ενδοοικογειακή βία. Θέματα, που δυστυχώς αφορούν πολλές οικογένειες και συνήθως πνίγονται μέσα στη σιωπή της κοινωνικής και οικογενειακής προκατάληψης.

Μια ιστορία που μπορεί να είναι αληθινή, μια ιστορία της διπλανής μας πόρτας, που όμως μένει και πρέπει να μείνει στο σκοτάδι και στη σιωπή. Κι ας ουρλιάζουν οι ψυχές που σακατεύονται κι ας ματώνουν τα κορμιά που υποφέρουν. Και ας τσακίζονται τα όνειρα και οι προσδοκίες, για μια καλύτερη ζωή. Τίποτα δεν πρέπει να βγει στο φως. Τίποτα δεν πρέπει να γίνει γνωστό.

Ένα έργο βαθειά ανθρώπινο που θα συγκλονίσει.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, μετά τη θριαμβευτική πορεία της παράστασης “Το γάλα”, που παίχτηκε για τέσσερα συνεχή χρόνια, την προσπάθειά τους να αγγίξουν σύγχρονα κοινωνικά θέματα, οι συντελεστές δηλώνουν ότι με την παράσταση αυτή ελπίζουν να βοηθήσουν τις οικογένειες, που ζουν αυτήν την τρομακτική εμπειρία, για να βρούν τη δύναμη να αντιδράσουν.

Η έναρξη των παραστάσεων θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

« Σχέσεις Οργής» Φρίντας Μπιούμπι

θεατρική διασκευή Γιάννης Τσίρος
Σκηνοθεσία : Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία : Δημήτρης Πρεβεδουράκης
Φωτισμοί : Βλάσης Σκουλής
Μουσική & μουσική επιμέλεια : Γιάννης Καραγιάννης

Παίζουν :
Άννα Βαγενά
Πασχάλης Τσαρούχας
Δημήτρης Πατσής
Κατερίνα Θεοχάρη

Ημέρες παράστασης:Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.
Παράλληλα κάθε Κυριακή και Δευτέρα στο θέατρο ΖΙΝΑ θα συνεχίσει για πέμπτη συνεχή χρονιά την θριαμβευτική πορεία του “ΤΟ ΓΑΛΑ” του Β. Κατσικονούρη

*Θέατρο ΖΙΝΑ Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74 ΤΗΛ: 210-6424414

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα