] ΑΠΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ .....

"Πάντα ζωντανή η μνήμη και το έργο Σου , Παμμέγιστε Ηγέτη , Φάρε του Παγκόσμιου Σοσιαλισμου"
Θυμάστε το 2004 όταν κυβερνούσε την Ελλάδα μας το ΠΑΣΟΚ, που ήταν μια από τις πιο υπερήφανες χώρες. Δεν ήταν πια όπως την βρήκε η ψωροκώσταινα, που δεν είχε ούτε μια σωστή εθνική οδό και....
παρότι τότε κυκλοφορούσαν το ένα πέμπτο στους δρόμους αυτοκίνητα, είχαμε περισσότερα δυστυχήματα απ’ ότι έχουμε
σήμερα.

Οι πιο παλιοί πρέπει να θυμάστε πριν το 1981πριν ακόμα έρθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ που μετά τα άλλαξε εντελώς όλα, πως λέγαμε ειρωνικά την Ελλάδα ψωροκώσταινα. Στους πιο νέους πρέπει να πούμε για τις σιδερένιες γέφυρες στο ποτάμι , με τις δυο λουρίδες στην εθνική οδό καθώς έμοιαζε επαρχιακός δρόμος, με τα τεράστια μποτιλιαρίσματα παρότι τα αυτοκίνητα ήταν τότε όπως είπαμε το ένα πέμπτο των σημερινών.

Εκτός από την Χαμοστέρνας και στο φαληρικό δέλτα, στην Αθήνα δεν υπήρχε άλλος ανισόπεδος κόμβος. Οι πιο παλιοί πρέπει να θυμάστε το προεκλογικό έργο της γέφυρας του σταυρού που την είχε εγκαινιάσει προεκλογικά ο τότε δεξιός πρωθυπουργός Ράλλης. Καθώς την είχαν ονομάσει γέφυρα των στεναγμών γιατί είχαν σκοτωθεί δεκάδες κόσμος, αφού είχε απαγορευτεί να την ανεβαίνουν μηχανάκια γιατί ήταν κίνδυνος θάνατος.

Μετά που ήρθε το ΠΑΣΟΚ ...............

τα άλλαξε όλα και από ψωροκώσταινα που την ονόμαζαν, μεταμόρφωσε την Ελλάδα μας καθώς την έκανε την πιο υπερήφανη χώρα της Ευρώπης και με φωνή που ακουγόταν στα πέραντα της οικουμένης. Ωστόσο δεν χρειάστηκαν πολλά χρόνια την υπερήφανη αυτή χώρα , πεντέμισι χρόνια μόνο που κυβέρνησαν οι ανίκανοι δεξιοί , να την καταντήσουν την πιο ταπεινή χώρα του κόσμου.

Όποιος δυστυχώς και να ερχόταν μετά, θα πάθαινε ό,τι έπαθε ο Παπανδρέου, γιατί από το2008 η Ελλάδα μας είχε πέσει πια στο γκρεμό και, πιο κάτω έχασκε η άβυσσος. (Γιατί με τις ατασθαλίες που έκαναν και με την διάλυση του ΣΔΟΕ για να κάνει το χατίρι των λαμογιών που πρέσβευε, δεν μπήκαν στα κρατικά ταμεία 80 δισεκατομμύρια! Γι αυτό και ήταν σωστό αυτό που είπε ο Παπανδρέου και το διαστρέβλωσαν «λεφτά υπάρχουν». )
Ωστόσο τα σχοινιά που φωνάζαμε να ρίξουν για να πιαστούμε, τα έκοβαν οι Σαρκομέρκελ και παρά τις φωνές μας να μας τραβήξουν αντίθετα μας έριχναν όλο και πιο κάτω, καθώς κοντεύουμε τώρα να πέσουμε στη άβυσσο και να χαθούμε οριστικά σαν έθνος .

Κατά συνέπεια ο Παπανδρέου είναι τελικά ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί έτυχε όταν παρέλαβε την εξουσία να βρει μπροστά του τα ευρωπαϊκά λυσσασμένα σκυλιά Σαρκομέρκελ αλλά και τα ντόπια λαϊκίστικα αντιμνημονιακά Τσίπρας και άλλα, με αποτέλεσμα με τα εμπόδια που του έβαζαν δεν άντεξε η οικονομία και τώρα που αλλάζει η Ευρώπη και θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε όλα τα βαριά αντιλαϊκά μέτρα που μας επέβαλαν, με την ακυβερνησία που έχουμε θα πέσουμε στο βάραθρο και θα χαθούμε.

Υστερόγραφο.
Η αλήθεια είναι αυτή και δεν σηκώνει την παραμικρή αμφισβήτηση και όποιος πάει να την αμφισβητήσει η, τρελός είναι και πρέπει να μ
Keywords
Τυχαία Θέματα