Ξενέρωσε ο Μπενζεμά

Ο διαιτητής Μπιορν Κάιπερς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην τελευταία φάση του αγώνα Γαλλία - Ελβετία όταν ακύρωσε το γκολ του Μπενζεμά. Δείτε το βίντεο...

Όσοι είχαν παίξει στοίχημα τον Καρίμ Μπενζεμά να βάλει δύο γκολ στη νίκη της Γαλλίας επί της Ελβετίας με 5-2, θα πρέπει να αναθεματίζουν
τον διαιτητή του ματς Μπιορν Κάιπερς.

Ο λόγος είναι ότι ο Ολλανδός ρεφερί ακύρωσε γκολ του Μπενζεμά στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο επιθετικός της Γαλλίας με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς και μαζί με τους συμπαίκτες του πήγε προς το κόρνερ για να πανηγυρίσει.

Προς έκπληξη όλων ο Κάιπερς (σ.σ ο διαιτητής που είχε σφυρίξει τον Ολυμπιακό με την Μάντσεστερ Γ. στο Ολντ Τράφορντ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ) ακύρωσε το γκολ καθώς είχε σφυρίξει τη λήξη του ματς.

Για 2-3 δευτερόλεπτα ο Μπενζεμά δεν χρίστηκε δυο φορές σκόρερ και εξαιτίας του Κάιπερς δεν έφθασε τα τέσσερα γκολ στην διοργάνωση.

Η κίνηση του θύμισε μία ανάλογη απόφαση που είχε συμβεί το 1978 στο Μουντιάλ της Αργεντινής, όταν στον αγώνα Βραζιλία - Σουηδία ο Ουαλός διαιτητής Κλάιβ Τόμας, ακύρωσε γκολ του Ζίκο ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα