Βρήκαμε ποιος παράγει τα fake news για το Μητσοτάκη. Ο ίδιος…

“Δεν έχω πει αυτό. Θα ήταν ανεύθυνο κάποιος να βάλει ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα” είπε καθαρά και αμοντάριστα (ορκιζόμαστε στο πληκτρολογιό μας αγαπητέ Λογοκριτή του ελληνικού ίντερνετς) ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ, όταν τον ρώτησαν σχετικά με πράγματα που έχει πει στο παρελθόν, όπως το “σε ένα μήνα θα τελειώσετε τα Εξάρχεια”.

Αρνήθηκε λοιπόν ο πρόεδρος της ΝΔ ότι είχε κάνει δήλωση
ότι “θα τελειώσει τα Εξάρχεια σε ένα μήνα” γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν “ανεύθυνο”.

Άραγε ξέχασε ότι τον Ιούνιο του 2016 είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Real News είχε πει, όπως μας πληροφορεί, π.χ. το newsit.gr, ότι “θα τελειώσω με τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα”!

“Την επόμενη μέρα αυτά θα σταματήσουν” είχε πει επίσης πριν λίγο καιρό με αφορμή την επίθεση αγνώστων στη Βουκουρεστίου, ενώ τον Απρίλιο ο Λ.Αυγενάκης είχε πει ότι «από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία δεσμευόμαστε ότι θα μπει τέλος στα Εξάρχεια, τέλος στους Ρουβίκωνες, τέλος στην ανομία. Ο νόμος θα εφαρμόζεται», όπως μας πληροφορεί το in.gr.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή στελέχη του νιώθουν την ανάγκη να διορθώσουν προηγούμενες δηλώσεις τους και παρότι έχουν μείνει μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, μάλλον δεν θα είναι η τελευταία…

thefaq.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα