"Βόμβα" μεγατόνων για Ατρόμητο!

Tη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του θα προσπαθήσει να κάνει ο Ατρόμητος το καλοκαίρι, σου αποκαλύπτει ο sportdog.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει βάλει στο μάτι κορυφαίο Έλληνα άσο και φέρεται διατεθειμένη...
να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον φέρει στο Περιστέρι.

Μιλάμε για τον εν ενεργεία αρχηγό της Εθνικής ομάδας, τον
Κώστα Κατσουράνη, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και ήδη "ψάχνεται" για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ατρόμητος ίσως είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, εντός συνόρων, ομάδα που μπορεί να "καλύψει" το κασέ του διεθνούς άσου από τη στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής του -για διαφορετικούς λόγους- σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Σπανός θα μπορούσε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει τον "Κατσούρ" και να πετύχει το μεγάλο deal της νέας χρονιάς. Η ΑΕΚ, άλλωστε, που έχει πλησιάσει τον παίκτη, δεν μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιό του και ήδη έχει εισπράξει αρνητική απάντηση από τον 34χρονο πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή.

Ο Ατρόμητος έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει τα οικονομικά "θέλω" του παίκτη και, ειδικά, αν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συμμετοχή, να προσφέρει και αγωνιστικό κίνητρο. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι ακόμα -και εν μέσω πλέι οφ- δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ ΚΡΟΥΣΗ στον άσο του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης βρίσκεται, όμως, στα υπόψιν της ομάδας του Περιστερίου και αναμένεται να απασχολήσει όταν πάρει "διαζύγιο" με τον Δικέφαλο.

Το γεγονός, βεβαίως, ότι ο Ατρόμητος εξετάζει έναν παίκτη του επιπέδου, της αξίας και της εμπειρίας του Κατσουράνη δείχνει πόσο ψηλά έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια ο πήχης στην ομάδα του Περιστερίου και φανερώνει ότι και του χρόνου έχει τις βλέψεις να πρωταγωνιστήσει στη Σούπερ Λίγκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα