Παναγούλης: Ειδικό δικαστήριο για όσους υπέγραψαν τα μνημόνια

«Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα. Έληξε! ...
Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όριά του», δήλωσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης στο πλαίσιο της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015 - 2018.

Ο κ. Παναγούλης σχολίασε και την χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού ότι
ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τους τρομοκράτες. «Έχετε απέναντί σας έναν τρομοκράτη. Ναι, είμαι τρομοκράτης. Και όταν τα δύο τελευταία χρόνια της χούντας ο κ. Σαμαράς σπούδαζε στην Αμερική και πηγαινοερχόταν Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι στην Ελλάδα, εγώ ήμουν φυλακή. Ναι, εγώ είμαι τρομοκράτης», σημείωσε.

«Ας μας πει ο κ. Σαμαράς όταν ολόκληρος ο ελληνισμός της Αμερικής έκανε διαδηλώσεις, μάζευε υπογραφές, τι έκανε αυτός; Είχε το διαβατήριο και πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα. Ναι, κύριε Σαμαρά, είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ. Καθημερινά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές ο κ. Παναγούλης εκτίμησε ότι στις ευρωεκλογές «μπορεί να είστε και τρίτοι, κύριοι της ΝΔ, και δεν θα φταίει μόνο ο αρχηγός σας, θα φταίτε και σεις που τα ανεχθήκατε αυτά».
Keywords
Τυχαία Θέματα