Τριγμοί στη κυβέρνηση απο τη κατάρρευση του Ε. Βενιζέλου

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

Έκτακτη συνάντηση Σαμαρα-Βενιζέλου σήμερα στον απόηχο των δηλώσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί αποχώρησης απο τη κυβέρνηση εφόσον τα ποσοστά της Ελιάς είναι χαμηλά στις ευρωεκλογές...
Τριγμοί στο κυβερνητικό στρατόπεδο από την φθίνουσα επιρροή
των κομμάτων που το απαρτίζουν.

Σύσκεψη μεταξύ Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλου στις τρεις και μισή το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου στο φόντο του εκβιασμού της αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση σε περίπτωση που τα ποσοστά της Ελιάς στις ευρωεκλογές είναι απογοητευτικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση που είχε χθες με την ηγεσία του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου είχε δηλώσει πως "δεν είναι δίκαιο, σωστό και λογικό κάποιοι να χρεώνονται ένα μεγάλο κόστος και να μην πιστώνονται αυτά που αναλογικώς δικαιούνται να πιστωθούν, τώρα που η χώρα έχει αρχίσει την έξοδο από την κρίση...Πρέπει να διατηρηθεί η σταθερότητα, το πλαίσιο στρατηγικής αναφοράς της χώρας, πρέπει να βαδίσουμε με ασφάλεια στην οριστική και αμετάκλητη έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ελληνικό λαό.

Η Δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι και η Ελιά στην οποία μετέχουμε, δεν είναι ούτε 'τσόντα', ούτε ουρά. Δεν πάει να αθροίσει τα ποσοστά για να καλύψει κενά. Είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας και αν δεν έχουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, την κατανόησή του, φυσικά δεν μπορούμε να αναλάβουμε βάρη που ιστορικώς δε μας αναλογούν, από ένα σημείο και μετά»

Την Πέμπτη συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδας της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα