Τόσκας: Κατήργησα την Ομάδα ΔΕΛΤΑ και θα την ξανακαταργούσα, γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων

Κατήργησα την Ομάδα ΔΕΛΤΑ και θα την ξανακαταργούσα, γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων που έκανε αντιπολίτευση μέσα στην Αστυνομία, δήλωσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κος Νίκος Τόσκας, στην πρωινή εκπομπή ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού.

* Τα πράγματα είναι ολοφάνερα. Έχουμε να κάνουμε με έναν κατήφορο, στον οποίο οδηγήθηκαν σταδιακά από όλες τις ενέργειες των προηγούμενων μηνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θυμίζω “Τζόκερ”, θυμίζω το μπάρ στου Γκύζη, όπου 250 παιδιά γονατίσανε
με τα χέρια στο κεφάλι για να υποστούν έλεγχο λες και είμαστε Βαγδάτη…

* Δεν κινδυνεύει μόνο ο κόσμος στα Εξάρχεια, δεν κινδυνεύει μόνο ο κ. Ινδαρές, κινδυνεύει οποιοσδήποτε πολίτης, κινδυνεύει ο κόσμος όταν δεν εφαρμόζεται ο νόμος.

* Έχουμε οργανωμένες ενέργειες οι οποίες προέρχονται από πολιτική κατεύθυνση. Άλλο μεμονωμένο περιστατικό, άλλο η πολιτική κατεύθυνση. Η εμπλοκή της ΕΚΑΜ, που είναι αντιτρομοκρατική μονάδα, σε καταλήψεις, είναι οργανωμένη ενέργεια. Η σελίδα της ΕΚΑΜ στο ίντερνετ το επιβεβαιώνει αυτό: Για να επιχειρήσει η ΕΚΑΜ παίρνει εντολή μόνο από τον Αρχηγό της Αστυνομίας ή από τον Υπουργό.

* Έχουμε μια επικέντρωση της προσπάθειας της Αστυνομίας σε συγκεκριμένο χώρο γιατί η σημερινή κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στις προεκλογικές εξαγγελίες της, με αποτέλεσμα να χάνει την αστυνόμευση σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και να έχουμε αύξηση της εγκληματικότητας με σκληρά εγκλήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια γιατί; Για να συλληφθούν τρεις άνθρωποι στο σπίτι τους. Έπεσε επάνω τους, η ΟΠΚΕ, τα ΕΚΑΜ, όλη η Αστυνομία για να πιάσουν 3 ανθρώπους. Δηλαδή και επιχειρησιακά να το πάρουμε και αναλογικά σε σχέση με την υπόλοιπη εγκληματικότητα, για να πιάσεις 3 πολίτες αφήνεις το Μενίδι, αφήνεις τις εισροές ναρκωτικών, είναι σε λάθος κατεύθυνση. Έχουν αφήσει ελεύθερη την εγκληματικότητα των “λευκών κολλάρων”.

* Κάνουν ένα σόου και τα γεγονότα έχουν δείξει ότι η κυβέρνηση σε επιβολή αστυνομοκρατίας γιατί ξέρει ότι η πολιτική της στα οικονομικά θέματα, στα θέματα καθημερινότητας, ακόμα και στα εθνικά θέματα μπορεί να δημιουργήσουν αντιδράσεις τις οποίες θέλει να καταστείλει. Επίσης η κυβέρνηση Μητσοτάκη σέρνεται από τις προεκλογικές της εξαγγελίες.

* Την Ομάδα ΔΕΛΤΑ εγώ την κατήργησα γιατί ήταν Ομάδα μπαχαλάκηδων και θα την ξανακαταργούσα. Απόδειξη ότι τώρα δεν μπορούν να φτιάξουν πάλι Ομάδα ΔΕΛΤΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα