Το Μουντιάλ πληρώνει τον ΠΑΟΚ

Ενα σημαντικό ποσό θα βάλει ο ΠΑΟΚ στα ταμεία του από την συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Δικέφαλος θα έχει έξι παίκτες του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η FIFA ως γνωστόν πληρώνει για αυτό!

Μάλιστα το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι πως από το μουντιάλ της Βραζιλίας,
το ποσό για κάθε παίκτη που απασχολεί είναι, μεγαλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Μιλάμε λοιπόν για 2.180 ευρώ ημερησίως για κάθε ποδοσφαιριστή, την ώρα που για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010 ήταν σχεδόν το μισό (1.600 δολάρια, ήτοι 1.224 ευρώ).

Η συγκεκριμένη αποζημίωση ξεκινά δύο εβδομάδες πριν το εναρκτήριο ματς της Εθνικής στη διοργάνωση και θα χορηγείται μέχρι την τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση.

Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα πάρει για κάθε παίκτη που θα συμμετάσχει στο μουντιάλ τουλάχιστον 63.220 ευρώ , καθώς μέχρι και το τέλος των ομίλων θα απασχοληθεί 29 συνολικά ημέρες.

Η συγκεκριμένη αποζημίωση ξεκινά δύο εβδομάδες πριν το εναρκτήριο ματς της Εθνικής στη διοργάνωση και χορηγείται μέχρι την τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση.

Πόσους παίκτες έχει ο ΠΑΟΚ: Γλύκο,Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Ιτάνζ και Τζιόλη.

Για τους τέσσερις πρώτους ο Δικέφαλος θα βάλει στα ταμεία του το λιγότερο 252.880 ευρώ ενώ για τους Ιτάνζ και Τζιόλη που έπαιξαν ως δανεικοί ακόμη 63.220 συνολικά λοιπόν 316.100 ευρώ. Τα λεφτά θα αυξηθούν αν η Εθνική ομάδα περάσει στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα