Το HBO στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας που στέκουν έρημες δέκα χρόνια μετά το 2004 φιλοξενούνται σε ντοκιμαντέρ του αμερικανικού δικτύου HBO. Δείτε το σχετικό video...

Την τύχη των πολυδάπανων εγκαταστάσεων που χτίζονται για να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις μετά τη χρήση τους, αναζητεί το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Οι Αμερικανοί παραγωγοί ήρθαν και
στην Ελλάδα για να διαπιστώσουν τι απέγιναν τα γήπεδα που γέμιζαν ζωή τον Αύγουστο του 2004.

Στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται εικόνες από την Αθήνα και τις πόλεις της Βραζιλίας Μανάους και Ρίο ντε Τζανέιρο που θα φιλοξενήσουν σε λίγες εβδομάδες αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Σωτήρης Τριανταφύλλου μιλούν για τα εγκαταλελειμμένα γήπεδα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, τα οποία ο παρουσιαστής χαρακτηρίζει "λευκούς ελέφαντες". "Λευκά, τεράστια, όμορφα και άδεια", σημειώνει η κ.Δούρου.

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν από το ελικόπτερο αποτυπώνουν σοκαριστικές εικόνες, όπως και το χορταριασμένο γήπεδο μπέιζμπολ. Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται τα ξημερώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε το τρέιλερ:
Keywords
Τυχαία Θέματα