τι είναι τσίπα;

Ελλην Φορολογούμενος Λέξη σλαβικής, κατά πάσαπιθανότητα, προελεύσεως, που σημαίνει πέτσα, αλλά εναλλακτικά αναφέρεται καιστην παχιά κρούστα των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Μεταφορικά αναφέρεται στη ντροπή και την έλλειψη ηθικής συμπεριφοράς, με σημείοαναφοράς τη σεξουαλική ηθική. Ο μη έχων τσίπα -ξετσίπωτος- είναι οξεδιάντροπος, ωσάν δεν έχει δέρμα, ο άσεμνος, ο ανήθικος χωρίς κανέναν φραγμό.Η γυναίκα ελευθέριων ηθών συχνάκις αποκαλείται ξετσίπωτη. Αν και υπάρχει καιάλλη άποψη που εκπορεύεται από μιαδιεθνή φαλλοκρατική
συνωμοσία έχει οδηγήσει στην......... ρουτίνα τοποθέτησης ενός τσιπκατά τη γέννηση των γυναικών, ώστε να παρακολουθούνται και να αποφεύγεται η απάτηεκ μέρους τους και να μην βγάνουνετα μάτια τους, αριστερά και δεξιά σαν τσούλες και για ναυπάρχει ένας έλεγχος. Όσες μυημένες παίρνουν χαμπάρι και βγάζουν το τσιπάκι,γυρνάνε αριστερά και δεξιά και βγάνουνετα μάτια τους και είναι οι λεγόμενες ξετσίπωτες.Το ίδια και με τουςβουλευταί οι οποίοι άμα δούνε ευκαιρία για κονόμι δεν κωλώνουν και ντουγρού πάνε και το παίρνουνεκαι είναι και αυτοί ξετσίπωτοι, άσχετα με το τι λένε και καλά, ότι δεν τα θέλουν.... στο τέλος θα τα πάρουν ,έτσι λέει η προφητεία του γέροντα Ανάργυρου της μονής οσίου Λαμογίου τουπολιτευτού.
Keywords
Αναζητήσεις
τσιπα τι σημαινει, τι ειναι η τσιπα στο σωμα
Τυχαία Θέματα