Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να αποτινάξουμε το φόβο και την ανασφάλεια;

Γράφει οΚαφενόβιος

Ταψέματα τελείωσαν, οι μάσκες έπεσαν. Η δοτή κυβέρνησηΠαπαδήμου προχωρεί ακάθεκτη στην «εκτέλεση» των τελευταίων «συμβολαίων θανάτου» τηςΕλλάδας και του λαού της. ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑΟΣ, χωρίς να συναντούν αντιστάσεις, εκθεμελιώνουνκατακτήσεις....... δεκαετιών. Θυσιάζουν μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά δικαιώματα προικοδοτώντας με δημόσιο χρήμα το αδηφάγο τραπεζικό σύστημα.Παγιώνεται ένα τοπίο ζόφου σε όλη την Ελλάδα.


Μπροστάμας ένα εξάμηνο - φωτιά, μέσα στο οποίο εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά θαβομβαρδιστούν με ομοβροντία μέτρων της τάξης άνω των 13 δισ. ευρώ. Μέτρα σε δύοδόσεις: αυτές τις ημέρες η πρώτη και ως τον Ιούνιο η δεύτερη.
Είναι σαφές πλέον, πού το πάνε οιδιεθνείς τοκογλύφοι με τους εγχώριους κουκουλοφόρους.
Ότανοι ξένοι περιμένουν να πιάσουμε πάτο για να επενδύσουν ποντάροντας σταμεροκάματα τύπου Ινδονησίας και οι Έλληνες που έχουν βγάλει τεράστια ποσά στηνΕλβετία περιμένουν τη χρεωκοπία και την επιστροφή στη δραχμή (όπως αποκάλυψε οκ. Σόρος) για να δεκαπλασιάσουν τις περιουσίες τους, δεν υπάρχει μέλλον. Σταερείπια της κοινωνίας και της χώρας χτίζουν το δικό τους μέλλον.
Τοθέμα είναι πού θα το πάμε εμείς!
Τιάλλο πρέπει να μας κάνουν ώστε να αποφασίσουμε να αποτινάξουμε τα δεσμά τουφόβου και της ανασφάλειας;

Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα όσα συμβαίνουν γύρω μας, κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας πατώντας εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα