Τα βρήκαν και τι μας περιμένει

Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης

Άκουμε με χαρά , να μας λένε, ότι τα βρήκαν οΠαπανδρέου με τον Σαμαρά, για την πορεία της Ελλάδας,.
Καλό θα ήταν λοιπόν, να μάθει ο λαός, ότι τα πράγματα γίνανελίγο διαφορετικότερα.
Μετά την κλοτσά του Παπανδρέου, από την Μέρκελ-Σαρκοζή, για το περίφημο δημοψήφισμα,
του επιβλήθηκε να παρατηθεί.
Η παραίτηση, έγινε με τον τρόπο που έγινε, για να θιγεί το λιγότερο δυνατόν, το όνομά του και να φύγει με...... σηκωμένο κεφάλι.
Όλο το διάστημα των, ας πούμε διαβουλεύσεων, του Παπανδρέου με τον Σαμαρά, στην ουσία ήταν, ένας καραγκιόζης μπερντές, η απλός σκηνοθετημένο, μέχρι να ολοκληρώσει την πορεία του ταξιδιού του ο κ. Παπαδήμος, (σε Αμερική Ομπάμα-ΔΝΤ), Βερολίνο Μέρκελ, Φρανκφούρτη Τράπεζες και επιστροφή στην Ελλάδα σήμερα.
Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε, ότι ο κατά τα άλλασυμπαθέστατος και διεθνούς φήμης οικονομολόγος, κ. Παπαδήμος, είναι εγκάθετος,(δηλαδή τοποθετημένος) και ήδη αποφασισμένος, (από την συνεδρίαση των G20), των Μέρκελ, Σαρκοζή και Ομπάμα, για να διευκολυνθούν πολιτικά καινα περάσουν τα θέλω και τα πρέπει τους.
Για αυτόν τον λόγο και παρουσία του προέδρου της, (τέλοςπάντων), Δημοκρατίας της Ελλάδας, δεν υπήρχε κανείς άλλος, για μπορούν με όλητους την άνεση, να καθοδηγηθούν τηλεφωνικά από την Γερμανία.
Αυτό όλο το σκηνικό, (δηλαδή της παρέμβασης τωνΕυρωπαίων-Αμερικανών), στα εσωτερικά της χώρας, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο,συμμερίζοντας και τον Πατριωτισμό του κ. Καρατζαφέρη και την αναγκαιότητακάποιου γενικότερα αποδεκτού για τις εποικημένες χρηματο-οικονομικέςδιαβουλεύσεις.
Αλλά θα προτιμούσα, κάποιον πραγματικά εκλεγμένο απότην χώρα, η τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι από εξωτερικούς παράγοντες, για εύλογουςλόγους συμφερόντων του Ελληνικού λαού.
Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από τους πολιτικούς τηςχώρας, οι οποίοι από ότι φαίνεται δεν ξεπερνούν το επίπεδο της ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ καικαλά θα κάνει ο κόσμος να το ξέρει, για να προσέξει και τι θα ψηφίσει, στιςεπόμενες επικείμενες εκλογές.
Για να μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν, ήταν απλός,προσχεδιασμένα, από την Ευρώπη και σιγά, μην έφερναν αντίσταση ο Παπανδρέου καιο Σαμαράς.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, ήταν αναμενόμενο να καταρρεύσει ηκυβέρνηση Παπανδρέου, γιατί ο πρόεδρός της, παρά συμπεριφερόταν σαν μαριονέτα,κάποιων.!!!!!!!!!
Αλλά μα μην νομίζει ο κόσμος όμως, ότι η κυβέρνησηΣαμαρά, με το νυν και το προηγούμενο, πολιτικό προσωπικό, (Παυλόπουλους,Στυλιανίδηδες, Αντώναρους, Χατζιγάκηδες, Χατζηδάκηδες, Σπηλιωτόπουλους καισία), που την απαρτίζει και τις γνώσεις του ιδίου, θα είναι καλύτερα.
Είδαμε και την πραγματική του μεταμόρφωση, του Σαμαράεννοώ, (της έπαρσης), τις τελευταίες ημέρες και το ενδιαφέρον του, όχι για τονΕλληνικό λαό, και την πορεία της Ελλάδας.Το μόνο που τον ενδιαφέρει περισσότερο από όλα, (καιμε απόλυτη εγωιστική διάθεση), είναι να γίνει πρωθυπουργός, για τα άλλα, πέραβρέχει, σκόνη και μπούρμερη και πολιτική ευθύνη, ΜΗΔΕΝ.Δεν μπορώ να τον φανταστώ, πρωθυπουργό, με Μουσολιν
Keywords
Τυχαία Θέματα