Συγνώμη Δημοκρατία...

Είμαι 25 ετών, χαμηλόμισθος και θέλω μέσα σε λίγες γραμμές να εξηγήσω (όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπουν οι δυνατότητες μου) όλους αυτούς τους λόγους για τους οποίους για πρώτη φορά στη ζωή μου, και ελπίζω και τελευταία, στις 6 Μαϊου κατα πάσα πιθανότητα θα απαρνηθώ τη Δημοκρατία(όπως την γνωρίζουμε από την Μεταπολίτευση και μετά...), και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί, πέρα
από τις σβάστιγκες και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς...
, είναι το μοναδικό κόμμα που εν έτει 2012, βροντοφωνάζει το σύνθημα με το οποίο κάποτε το ΠΑΣΟΚ κέρδιζε εκλογές. "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" λοιπόν, και ειλικρινά θλίβομαι που φτάσαμε στο σημείο τα αυτονόητα να ακούγονται μόνο από τα άκρα.
Η Δημοκρατία μου, το μόνο που έχει καταφέρει να προσφέρει στη γενιά μου, είναι ατελείωτα αδιέξοδα. Ένα αβέβαιο μέλλον και κυρίως ένα υποτελές μέλλον σε κάθε είδους ιμπεριαλιστή που ορέγεται τον ελληνικό εργατικό δυναμικό και το υπέδαφος της χώρας μου. Καλύτερα νεκρός παρά υποτελής σε κανένα. Καλύτερα νηστικός και αξιοπρεπής παρά χορτάτος και γιουσουφάκι της κάθε Ευρωπαίκής υπερδύναμης που θεωρεί ότι με ένα κομμάτι ψωμί, μπορεί να έχει έναν ολόκληρο λαό, δέσμιο.

Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί το πρώτο πράγμα που λείπει από την κοινωνία μου, είναι ο πατριωτισμός και οι μόνοι που δε ντρέπονται να τον βροντοφωνάξουν είναι οι Χρυσαυγίτες.
Οι ψευτοπροοδευτικές αντιλήψεις, έχουν αναγάγει τον πατριωτισμό σε "ταμπού" και οι τείχοι των μεγαλουπόλεων βρίθουν από συνθήματα εναντίον του.

Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί δεν θέλω 3.000.000 μετανάστες στη χώρα μου. Εφόσον δε μπορώ να κρατήσω όσους χρειάζομαι, καλύτερα να φύγουν όλοι ανεξαιρέτως. Από τη στιγμή που κανένας δε λογαριάζει τα δικαιώματα του ντόπιου, μη ζητάτε από αυτόν να είναι φιλόξενος και πολιτισμένος. Ποιον πολιτισμό απολαμβάνουν οι κάτοικοι ενός μεγάλου μέρους του κέντρου της Αθήνας, όταν δε μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους μόλις νυχτώσει; Ποιον πολιτισμό απολαμβάνει η βιασμένη και ο μαχαιρωμένος; Ξέρω ότι και οι Έλληνες κάνουν εγκλήματα αλλά μόνο ένας ανίδεος ή ένας τυφλωμένος από ιδεολογικό φανατισμό δεν βλέπει τη σύνδεση της άυξησης της εγκληματικότητας με τη λαθρομετανάστευση.

Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί έχω κουραστεί τόσο από τα μεγάλα κόμματα όσο και από τα μικρότερα.
Για τα μεγάλα κόμματα όλοι ξέρουμε τους λόγους και είναι μάλλον άσκοπο να τους επαναλάβω. Τα μικρότερα της Βουλής μας όμως, έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάντια της χώρας μου. Η αριστερά αναλώνεται σε απεργίες, οι οποίες το μόνο που καταφέρνουν είναι να ταλαιπωρούν τον ήδη ταλαιπωρημένο πολίτη. Αρέσκεται να υψώνει ευθαρσώς σφυροδρέπανα στην Ακρόπολη, σβήνοντας και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας της. "Χαϊδεύει" τα αυτια των εκάστοτε ακροαριστερών, χαρακτηρίζοντας τα εγκλήματα τους (MARFIN, 17N κτλ.) ως ταξική πάλη χρησιμοποιώντας το γνωστό τροπάριο "Η βία φέρνει βία". Παρόλαυτα στο ΝΕΡΑΚΙ εναντίον του Ευθυμίου λίγες μέρες πριν, έσπευσαν όλοι μαζί με μία φωνή να μιλήσουν για αδικαιολόγη
Keywords
Τυχαία Θέματα