Στο ΠαΣοΚ ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο ..γάιδαρος

Γράφει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
Η αναβολή τηςσυνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ με το έωλο επιχείρημα τηςπραγματοποίησης Υπουργικού Συμβουλίου την ίδια ημέρα, αποτελεί μια ακόμηενέργεια που προστίθεται στη λογική της απαξίωσης των εκλεγμένων οργάνων τουΚινήματος.
Προκαλεί απορία η «ευαισθησία» τουπροέδρου την ώρα που η χώρα βαδίζει ακυβέρνητη, την ώρα που ο λαός μαςοδηγείται στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σταπρόθυρα της....... διάλυσης περικυκλωμένο από δεκάδες
δελφίνους και υποψήφιουςαρχηγίσκους ενώ η κοινωνία του γυρνάει την πλάτη, να αξιολογεί με αυτόν τοντρόπο την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
Αν η δικαιολογία είναι η πιθανή απουσίατων Υπουργών της συγκυβέρνησης, πρέπει να αντιληφθεί ότι το Πολιτικό Συμβούλιοδεν συγκυβερνά και δεν συναποφασίζει με όσους συμμετέχουν σε μια Κυβέρνησηχωρίς λαϊκή νομιμοποίηση. Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχειμπερδέψει τις λειτουργίες των οργάνων. Ήταν στραβό το κλίμα τo έφαγεκαι ο γάιδαρος. Δεν μπορεί ο κ. Παπαδήμος να θέλει να ορίσει τις λειτουργίεςενός μεγάλου κόμματος. Αντίκειται σε κάθε δημοκρατική λογική και εγκυμονείκινδύνους για τη λειτουργία των κομμάτων. Δεν φτάνει που το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναιδιαλυμένο, ο Πρόεδρος του Κινήματος το οδηγεί με αυτές τις ενέργειες στην πλήρηαπαξίωση. Για να συνεδριάσουμε θα πρέπει από δω και πέρα να ρωτάμε τονδιορισμένο πρωθυπουργό. Από επικεφαλής της διορισμένης κυβέρνησης γίνεταικαθοριστικός παράγοντας για την λειτουργία του κινήματος. Φτάνει πια. Ηαπαξίωση του κινήματος πρέπει να σταματήσει. Αρκετά!
Keywords
Τυχαία Θέματα