Σάλπισμα πολέμου εναντίον της Κυβέρνησης Παπαδήμου από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου είναι γεγονός» σχολιάζει το ΚΚΕ
«Αποτελεί πρόσχημα ότι η κυβέρνηση της λεγόμενης εθνικής ενότητας είναι προϋπόθεση για να σωθεί η χώρα και για να δοθεί η 6η δόση, όπως είναι ψέμα ότι η συμφωνία για το κούρεμα ήταν επιτυχία κατά των τραπεζών. Το αποδεικνύει η πρωθυπουργοποίηση του τραπεζίτη, Λ.Παπαδήμου» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Και προσθέτει: «Ανεξάρτητα από τη διάρκειά της η νέα
κυβέρνηση της πλουτοκρατίας θα πάρει μέτρα για 10-15 χρόνια, με.......... νέα μνημόνια που μπροστά τους ωχριά η μέχρι τώρα βαρβαρότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».

Την έντονη αντίδραση στο νέο κυβερνητικό σχήμα εκφράζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου θα ολοκληρώσει όσα καταστροφικά έπραξε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

«Χέρι-χέρι πορεύονται πλέον και επισήμως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ, καταστρατηγώντας με τον πιο προκλητικό τρόπο κάθε έννοια λαϊκής εντολής» αναφέρει στην ανακοίνωσή του, καλώντας το λαό σε αγώνα για την ανατροπή της νέας κυβέρνησης».

«Καμιά ανοχή σε μια κυβέρνηση, που δεν εκφράζει το λαό. Καμία ανοχή σε μια κυβέρνηση, που ορκίζεται με τις ευλογίες του ΣΕΒ, των τραπεζιτών, του μεγάλου κεφαλαίου, της Μέρκελ και του Σαρκοζί».
Keywords
Τυχαία Θέματα