ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
Οι φράσεις « δεν πάει άλλο» και « αυτοί πρέπει να φύγουν για να έρθει η επόμενη μέρα» ακούγονται καθημερινά, κάθε ώρα, κάθε στιγμή από κάθε Έλληνα ο οποίος δεν έχει γίνει δοσίλογος και κάθε άτομο, Ελληνόφωνο και μη, που δεν ανήκει στην διεθνή αυτή τάξη των καταστροφέων των Λαών, των κοτζαμπάσηδων και των λογής – λογής άεργων καταπιεστών που δεν έχουν την ικανότητα να επιβιώσουν εάν δεν τους.......... ταΐζει κάποιος άλλος. Είτε
τους ονομάσουμε ναζί – χιτλερικούς είτε τους ονομάσουμε αριστοκρατία – ολιγαρχία είτε τους ονομάσουμε φεουδάρχες – φασίστες – νεοταξήτες, μιλάμε για ακριβώς την ίδια τάξη – ομάδα η οποία επιχειρεί την καταδυνάστευση Εθνών και των Λαών τους για την μεγιστοποίηση του κέρδους τους από την ληστεία που κάνουν μέσω των τραπεζών τους, των κυβερνήσεων που τοποθετούν και των εγκαθέτων που διαχέουν σε όλη την κοινωνία για να την διασπούν και να την ελέγχουν.

Αυτή λοιπόν την ομάδα θέλει ο Ελληνικός Λαός να ανατρέψει και να καθάρει από την Ελληνική κοινωνία. Ανέκαθεν αυτό επιζητούσε και για αυτό εξαναγκαζόταν η ομάδα αυτή να κάνει ελιγμούς φορώντας ως μάσκα όποιον αγόραζε και που σφυγμομετρούσε ότι είχε την εμπιστοσύνη της εκάστοτε γενιάς του Ελληνικού Λαού.

Αυτός είναι ένας μηχανισμός ο οποίος λειτουργεί σε όλα τα κράτη και τα έθνη, στην Ελλάδα όμως είναι ιδιαίτερα επισφαλής και προβληματικός διότι ο Ελληνικός Λαός έχει στην φύση του την αυτό-οργάνωση και την αυτό-διάθεση : δηλαδή, δεν δέχεται εύκολα ηγέτη και πολύ γρήγορα ο ‘ηγέτης’ αυτός φθείρεται και εκπίπτει βάσει των πράξεων του, όπως έχουμε δείξει πολλάκις σε προηγούμενα άρθρα, από τις συνεχείς νοθείες και τους ολοένα και περισσότερο ενισχυόμενους εκλογικούς νόμους για να εξασφαλίζουν εκλογικό αποτέλεσμα ακόμα και με τους δικούς τους μόνο ψήφους, μέχρι τις λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας όπου ο Ελληνικός Λαός μόνος του ξεκίνησε εξεγέρσεις, επαναστάσεις και αντίσταση, αναγκάζοντας κατόπιν τους ‘ηγέτες’ να τρέχουν να προφτάσουν να καπηλευτούν τον άθλο πρίν φανούν και στην τελευταία γιαγιά του πιο απόμακρου χωριού της Ελλάδας ότι είναι παντελώς άχρηστοι και ουδέποτε φιλολαϊκοί ( από τους πλέον μαύρους μέχρι τους πλέον κόκκινους ).

Για αυτό λοιπόν οι εγκάθετοι και τα παπαγαλάκια τους φωνάζουν και οδύρονται και ψάχνουν να βρούν ‘ηγέτη’ – ‘ήρωα’ που θα ‘ενώσει’ ( βλέπε καπελώσει και κοροϊδέψει ) τον Ελληνικό Λαό για να ‘ρίξει’ τους προδότες που έχουν σφετεριστεί την εξουσία. Αν δηλαδή χρειαστεί, γιατί μόλις βρεθεί ο ‘ηγέτης’ – ‘αντιστασιακός’ θα ‘πέσουν’ μόνοι τους και θα του παραδώσουν την εξουσία όπως οι συνταγματάρχες στον καραμανλή το 1974. Και αυτό μετά χαράς για να μην αφήσουν τον Λαό να εκφραστεί και να δείξει ότι δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν.

Όλα τα σενάρια, από ‘δημιουργία αντιμνημονιακών μετώπων’ μέχρι εκλογές για ανάδειξη ‘αντιμνημονιακού κόμματος’ ( όρος οξύμωρος διότι σχήμα με κομματικό μηχανισμό δεν μπορεί να είναι πραγματικά υπέρ του Λαού εν συνόλω ή έστω αξιοκρατικό εν συνόλω και είναι
Keywords
Τυχαία Θέματα