ΠαΣοΚ: «Ναι» σε Ζ.Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής

Την προτεινόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, όπως αποφάσισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μετά από πρόταση του Ευ. Βενιζέλου.
Οπως
ανακοίνωσε η Χαριλάου Τρικούπη, η ΚΟ του ΠαΣοΚ, μετά από πρόταση του Προέδρου της, Ευάγγελου Βενιζέλου, αποφάσισε να ψηφίσει στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Βουλής την προτεινόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου:
- Να σηματοδοτήσει την ανάγκη σεβασμού της......
κοινοβουλευτικής δεοντολογίας
- Να υπογραμμίσει την ανάγκη και να εκφράσει την ευχή η νέα Πρόεδρος της Βουλής να κινηθεί στο επίπεδο του αξιώματός της, υπερβαίνοντας τους οιωνούς της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου.
Γραμματέας της ΚΟ του ΠαΣοΚ εξελέγη ομόφωνα ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Με απόφαση του Προέδρου του ΠαΣοΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, διευθυντής της ΚΟ τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος γραμματέας της ΚΟ Παναγιώτης Ρήγας.
Η ΚΟ του ΠαΣοΚ, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου της αποφάσισε ομόφωνα να καταψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης, με το πολιτικό σκεπτικό που ανέπτυξε ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του κατά την κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα