Παλαίμαχος της Σπαρτάκ: «Ομάδα-χωριό ο ΠΑΟΚ, είναι αποτυχία…»

Σφοδρή επίθεση στους παίκτες της Σπαρτάκ Μόσχας -προσβάλλοντας παράλληλα και τον ΠΑΟΚ- εξαπέλυσε παλαίμαχος παίκτης του συλλόγου.

Σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας στην Τούμπα και κυρίως τον τρόπο που αυτή προήλθε, ο Βαλερί Ράινγκολντ «τα έχωσε» στους ποδοσφαιριστές:..
«Είναι αποτυχία. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς. Πολλοί παίκτες ίσως δεν καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα παίζουν. Μέχρι το 20ό λεπτό όλα λειτουργούσαν ρολόι, όλα ήταν επαγγελματικά
και ξαφνικά άλλαξαν όλα.

Ο λόγος; Ακόμα άγνωστος. Πίστευα ότι ο Πρόουμς είναι ανέγγιχτος. Χθες όμως με εκνεύρισε. Αρχίζω να απογοητεύομαι από τον Καρέρα γιατί δεν μπορείς να ποντάρεις σε έναν μόνο παίκτη», ανέφερε αρχικά στο «championat.com».

Και κατέληξε: «Δεν θέλω να πω ότι ο Πρόουμς δεν μπορεί να παίξει. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε φόρμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα χωριό.

Όταν η Σπαρτάκ πήρε προβάδισμα έπρεπε να τον τελειώσει. Οι Έλληνες βγήκαν βιαστικά μπροστά για να σκοράρουν και άφησαν πίσω πολύ κενό χώρο. Κράτα την μπάλα και χτύπησε τους στις κόντρες. Αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες είναι ότι το 2-0 το κάνουν 5-0».
Keywords
Τυχαία Θέματα