Οι προτάσεις της ημέρας (07/11)

Οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τρίτης (07/11) είναι λιγοστές, στο ποδοσφαιρικό κουπόνι υπάρχουν κάποια παιχνίδια για το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, καθώς και για τη Β’ Βραζιλίας, ενώ την κατάσταση…
σώζει κάπως και το μπάσκετ, με τα παιχνίδια για το Champions League της FIBA. Πάμε να δούμε τις προτάσεις που προκύπτουν από τα παιχνίδια της ημέρας.

Ξεκινάμε από τη Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Οέστε – Φιγκεϊρένσε. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι
των δύο ομάδων, με τους μεν γηπεδούχους να παλεύουν για την άνοδο, τους δε φιλοξενούμενους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Οέστε, έχοντας παράλληλα συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητη (2-2-0), ενώ στα έξι πιο πρόσφατα που έδωσε στην έδρα της έχει πανηγυρίσει πέντε «τρίποντα». Η Φιγκεϊρένσε αγνοεί το «διπλό» στις επτά πιο τελευταίες «εξόδους» της (0-3-4), δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό σήμερα απέναντι στην ανώτερη αντίπαλό της. Θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.86 στην Goalbet.

Πάμε στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας και τον αγώνα Σριούσμπερι – Γουόλσολ. Επανήλθε στην «κανονικότητα» η Σριούσμπερι το Σαββατοκύριακο, καθώς μετά την πρώτη ήττα της σεζόν στο πρωτάθλημα από την Πιτέρμπορο (1-0 εκτός), αντιμετώπισε την Όλντερσοτ για το Κύπελλο και επιβλήθηκε εύκολα με 5-0. Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν, σε δέκα ματς μετρά εννέα νίκες, στα οκτώ από αυτά δεν δέχθηκε καν γκολ. Στον αντίποδα, η κατάσταση στη Γουόλσολ δεν είναι καθόλου καλή, ο αποκλεισμός από τη Νιούπορτ Κάουντι (2-1) στο Κύπελλο έκανε την κατάσταση ακόμη χειρότερη, οι οπαδοί ζητούν το «κεφάλι» του τεχνικού, Τζον Γουίτνι, ενώ στις δέκα φετινές της «εξόδους» η φιλοξενούμενη ομάδα έχει κερδίσει μόλις δύο φορές (2-2-6). Σήμερα αμφότερες αναμένεται να παραταχθούν με ορισμένες αλλαγές, ωστόσο η φόρμα της Σριούσμπερι δεν μπορεί να αγνοηθεί. Επιλογή θα αποτελέσει ο «άσσος» σε απόδοση 2.01 στην Betshop.

Από την ίδια διοργάνωση, προκύπτει μία ακόμη επιλογή και συγκεκριμένα από τον αγώνα Όλνταμ – Νιουκάστλ U21. Όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι, με τους γηπεδούχους να «βολεύονται» και με ισοπαλία. Η Όλνταμ τελευταία εμπλέκεται σε ματς με πολλά γκολ, προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Goal / Goal και Over 2.5, ενώ στα 3/4 αυτά τα παιχνίδια σημειώθηκαν συνολικά πάνω από 4.5 τέρματα. Περιμένουμε και σήμερα έναν αγώνα με αρκετά τέρματα, θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.93 στον Stoiximan.

bethome.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα