Οι προτάσεις της ημέρας (07/01)

Δύσκολη μέρα για τη στήλη μας η χθεσινή, καθώς χάσαμε στις λεπτομέρειες ορισμένες δυνατές επιλογές μας όπως ήταν η τριάδα (2/3) και το G/G της Τορίνο (3-0 με την Μπολόνια να χάνει πέναλτι), ενώ σε κάποιες άλλες πέσαμε εντελώς έξω.

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απάντηση στους book και για να το πετύχουμε αυτό έχουμε...
ξεχωρίσει έξι σημεία από το κουπόνι του ποδοσφαίρου κι ένα από το κουπόνι του μπάσκετ. Για πάμε να δούμε τι και πως…

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και το παιχνίδι ανάμεσα σε Δουνκέρκη και Μετς. Δυο ολόκληρες
κατηγορίες χωρίζουν τις δυο ομάδες, με τη Δουνκέρκη να είναι στην 5η θέση της National 1 και τη Μετς να είναι στην τελευταία θέση της Ligue 1. Η Μετς μπορεί να έχει απογοητεύσει με την ως τώρα παρουσία της, ωστόσο πριν από τη διακοπή πέτυχε δυο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Μονπελιέ (1-3) και Στρασβούργο (3-0) και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει το ίδιο δυναμικά και τις υποχρεώσεις της στο νέο έτος. Σήμερα έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει και θα την εμπιστευτούμε, επιλέγοντας το διπλό σε απόδοση 2.00 στην Goalbet.

Συνεχίζω με Goal/Goal από την αναμέτρηση Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεν βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη ομάδα, ωστόσο τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει την προδίδουν. Έχει να μείνει “άσφαιρη” από τις 14 Οκτωβρίου και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρει γκολ και κόντρα στην καλύτερη ομάδα της χώρας. Από την άλλη, θεωρούμε “δεδομένο” πως θα σκοράρει και η Παρί, έτσι θα πάμε με το G/G σε απόδοση 2.00 στην Betshop.

Ολοκληρώνω με Overaki από την κόντρα της Θέλτα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Θέλτα μπορεί να μην διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της, ωστόσο παραμένει μια άκρως επικίνδυνη ομάδα και ιδίως όταν αγωνίζεται στο «σπίτι» της. Η Ρεάλ από την πλευρά της σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και το ίδιο πιστεύουμε πως θα συμβεί και σήμερα. Οι αποδόσεις του Over είναι πολύ χαμηλές, έτσι θα πάμε με το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.73 στον Stoiximan.

Θυμίζω πως μπόμπα, χινάρι, ημίχρονο/τελικό και μπάσκετ, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στην αριστερή στήλη με τα προγνωστικά.

bethome.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα