Οι προτάσεις της ημέρας (04/12)

Ακόμη ένα τριήμερο “φωτιά” έφτασε στο τέλος του, με την τελική σούμα να κρίνεται ως θετική, καθώς μετρήσαμε πολλές επιτυχίες στις περισσότερες από της κατηγορίες μας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν πως δεν πέρασε η χθεσινή τριάδα μας με συνολική απόδοση 14,40, για ένα και μόνο γκολ. Αν είχε κερδίσει η Μπολόνια θα είχαμε βγάλει ένα πολύ βαρβάτο μεροκάματο, ωστόσο οι “μακαρονάδες” δεν μας έκαναν το χατίρι....

Σήμερα κάνουμε ένα μίνι break το οποίο έχουμε απόλυτη ανάγκη, έτσι θα κινηθούμε με
λιγότερα σημεία και μικρότερα πονταρίσματα. Για πάμε να δούμε τι προέκυψε από το μενού της ημέρας.

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και την αναμέτρηση Βερόνα – Τζένοα. Αμφότερες δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία, καθώς η Βερόνα είναι στην προτελευταία θέση με εννιά βαθμούς, ενώ η Τζένοα είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης όντας στο +1 από τα «κόκκινα». Η Βερόνα προέρχεταια από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σασσουόλο με 0-2 και πιστεύουμε πως στη σημερινή αναμέτρηση είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τη φόρα με την οποία προέρχεται. Κρατάμε το 1DNB σε απόδοση 2.35 στον Stoiximan.

Συνεχίζω με Goal/Goal και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κροτόνε και Ουντινέζε. Χέρι-Χέρι πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, καθώς βρίσκονται σε 15η και 14η θέση αντίστοιχα, έχοντας από 12 βαθμούς. Βρίσκονται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξουν τη νίκη ώστε μπορούν να «αναπνέουν» πιο ελεύθερα. Αμφότερες παρουσιάζουν σοβαρά κενά στα μετόπισθεν μέχρι στιγμής και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και στη μεταξύ τους κόντρα. Έτσι, θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.90.

Περνάω στο Underaki, το οποίο προκύπτει από την κόντρα της Μπέρμιγχαμ με τη Γουλβς. Βίοι αντίθετοι μέχρι στιγμής για τις δυο ομάδες, καθώς η Μπέρμιγχαμ είναι στην 22η θέση με 16 βαθμούς όντας εντός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ η Γουλβς είναι μόνη πρώτη, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από οκτώ σερί Under 2,5 και κόντρα στη Γουλβς θα διεκδικήσουν οτιδήποτε θετικό και πάλι μέσω της αμυντικής τους λειτουργίας, μιας και επιθετικά δύσκολα θα μπορέσουν να ακολουθήσουν. Θα κρατήσουμε λοιπόν το Under 2,5 σε απόδοση 1.90.

Η μπόμπα μας είναι από το παιχνίδι Τραμπζονσπόρ – Αντάλιασπορ. Η Τραμπζονσπόρ βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, είναι στο -7 από την τετράδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κι αν δεν βρουν άμεσα αγωνιστική σταθερότητα, δύσκολα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Η Αντάλια από την πλευρά της ξεκίνησε κάκιστα τη φετινή σεζόν, ωστόσο μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα πέντε τελευταία, βελτιώνοντας αρκετά την εικόνα της. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να κάνουν την έκπληξη κόντρα στην ασταθή, Τραμπζονσπόρ, έτσι θα ρισκάρουμε στο 2DNB σε απόδοση 3.25.

Ολοκληρώνω με χινάρι από την αναμέτρηση Ατλέτικο Τουκουμάν – Κολόν Σάντα Φε. Η Τουκουμάν προέρχεται από μια ισοπαλία και δυο σερί ήττες, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια και κόντρα στην Κολόν, θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση ώστε να πάρει βαθμούς και ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτεροι βέβαια μέχρι στιγμής, παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία και δείχνουν να έχουν και σήμερα το προβάδισμα. Η έδρα και το κίνητρο πιστεύουμε πως θα εξισορροπήσουν την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, έτσι θα πάμε με την ισοπαλία σε απόδοση 3.10.
Keywords
Τυχαία Θέματα
0412,