Κεντρικά δελτία των 8: Ολική ανατροπή

11:18 4/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ολική ανατροπή, χθες Κυριακή, στη σειρά κατάταξης των κεντρικών δελτίων, που μεταδίδονται στη ζώνη των 8.

Ο Σκάι, που το Σάββατο ήταν πρώτος, υποχώρησε στην τρίτη θέση. Ο Αντέννα, που ήταν δεύτερος, ανέβηκε στην πρώτη, και το Star από την τρίτη θέση ανέβηκε στη δεύτερη.

Ο Αντέννα, με τη Ρίτσα Μπιζόγλη στην παρουσίαση, ξεκίνησε με τη σύλληψη του Σέρβου, που έκρυβε σε βίλα 135 κιλά κοκαΐνης. Μετά το ρεπορτάζ φιλοξένησε ζωντανή συνέντευξη του δικηγόρου

τού εμπόρου ναρκωτικών, Σάκη Κεχαγιόγλου. Ως δεύτερο θέμα ο σταθμός ιεράρχησε τα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα, μετά πέρασε σε πρόβλεψη για τον καιρό τις επόμενες μέρες και συνέχισε με ρεπορτάζ για την κακοκαιρία σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το ποσοστό που πέτυχε ήταν 18,9%.

Το Star άρχισε με τίτλο «Η κυβέρνηση ξεδοντιάζει το νόμο Κατσέλη και αφήνει απροστάτευτη την πρώτη κατοικία«. Συνέχισε με ρεπορτάζ από τη Μάνδρα, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους, και ανταποκρίσεις για τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα. Μετά πέρασε στην υπόθεση της 19χρονης, που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για την κοκαΐνη. Με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Στάθη προσέλκυσε το ενδιαφέρον του 13,9%.

Ο Σκάι προέταξε τις καταστροφές από την κακοκαιρία με 10λεπτο ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις. Συνέχισε με μεγάλο ρεπορτάζ για το τι φέρνει η συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας. Μετά πέρασε στις νέες ρυθμίσεις του ΚΟΚ και στη συνέχεια στην αποτρόπαια πράξη κτηνάθρωπου, που κρέμασε σκύλο στην Αχαΐα. Με τη Νίκη Λυμπεράκη στην παρουσίαση συγκέντρωσε 13,7%.

* Τα στοιχεία αποτυπώνουν την εικόνα στο 45λεπτο 20.20 -20.45.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Ολική ανατροπή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα