Οι προτάσεις της ημέρας (02/11)

Ξημέρωσε μια από τις αγαπημένες ημέρες για τους παίκτες του στοιχήματος, με το κουπόνι να είναι γεμάτο με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά, έχουν προκύψει πολλές επιλογές με αξία, ελπίζοντας πως θα “διαβάσουμε” σωστά το πρόγραμμα της ημέρας.

Για πάμε να δούμε τι και πως…

Θα ξεκινήσω με τα δυο δυνατά σημεία, με το πρώτο να προέρχεται από την αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Μπράγκα. Οι Βούλγαροι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων, παραμένουν αήττητοι από τις 26 Ιουλίου
σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προέρχονται από 10 σερί νίκες όπου έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τη ψυχολογία των παικτών. Βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς όντας στο +1 από την Μπράγκα και στο +4 από τη Χόφενχαϊμ και στη σημερινή αναμέτρηση έχουν την ευκαιρία να “κλειδώσουν” την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να τα καταφέρουν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πέρασαν εύκολα με 0-2 από την έδρα της Μπράγκα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Θα πάμε με την έδρα κρατώντας τον άσσο σε απόδοση 2.11.

Το δεύτερο είναι από το παιχνίδι Λάτσιο – Νις. Η Λάτσιο είναι κάτι παραπάνω από «καυτή» τη φετινή σεζόν, προέρχεται από οκτώ σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχοντας σημειώσει 26 (!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων και κόντρα στη Νις θα ψάξει ακόμη μια επιτυχία ώστε να κάνει το 4/4 στον όμιλο και να «κλειδώσει» οριστικά και αμετάκλητα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους είναι ένα αγωνιστικό «πτώμα», καθώς προέρχονται από πέντε σερί ήττες μη μπορώντας να βγάλουν αντίδραση. Πιστεύουμε πως οι «λατσιάλι» δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν τη νίκη, έτσι θα πάμε με το Λάτσιο με -1 (Ευρωπαϊκό χάντικαπ) σε απόδοση 2.40 στον Stoiximan.

Συνεχίζω με τα δυο G/G, με το πρώτο να προκύπτει από την κόντρα της Παρτιζάν με τη Σκεντέρμπεου. Τόσο η Παρτιζάν, όσο και η Σκεντέρμπεου βρίσκουν με σχετική άνεση το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν κενά στα μετόπισθεν. Αμφότερες παίζουν σήμερα ένα από τα τελευταία τους «χαρτιά» για πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς βρίσκονται σε 3η και 4η θέση αντίστοιχα έχοντας από δυο βαθμούς, έτσι περιμένουμε ένα παιχνίδι μακριά από σκοπιμότητες και αμυντικούς προσανατολισμούς. Θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 2.17.

Η δεύτερη επιλογή είναι από την αναμέτρηση Μπιλμπάο – Έστερσουντ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπιλμπάο είναι σαφώς ανώτερη, ωστόσο παρουσιάζει τρωτές αδυναμίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας μαζέψει μόλις δυο βαθμούς σε ένα βατό όμιλο με Έστερσουντ, Ζόρια και Χέρτα. Οι Σουηδοί από την πλευρά τους βρίσκονται στην πρώτη θέση του γκρουπ, είναι στο +1 από τη Ζόρια και στο +5 από τους Βάσκους και θα κυνηγήσουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να «κλειδώσουν» την πρόκρισή τους. Πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ θεωρούμε «δεδομένο» πως θα σκοράρει και η Μπιλμπάο. Επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G σε απόδοση 2.15.

Περνάω στα δυο Overakia, με τον πρώτο μου σταθμό να είναι το το παιχνίδι Πλζεν – Λουγκάνο. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση κι αυτό δεν είναι άλλο από την Πλζεν, ωστόσο αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και το ματς μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε. Καλύτερα να ακολουθήσουμε την εικόνα των δυο ομάδων κάνοντας παιχνίδι με τα γκολ και κρατώντας το Over 3,5 σε απόδοση 2.38.

Το δεύτερο είναι από την αναμέτρηση Στεάουα – Χαποέλ Μπερ Σεβά. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με τη Στεάουα να μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχοντας σημειώσει 20 (!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων, ενώ η Χαποέλ μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία, έχοντας σημειώσει 11 τέρματα. Οι δυο ομάδες δείχνουν κάτι παραπάνω από “καυτές” από το κέντρο και μπροστά, έτσι θα πάμε με το ρυθμό τους επιλέγοντας το Over 2,5 σε απόδοση 1.83.

Θυμίζω πως τριάδα, μπόμπα, χινάρι και ημίχρονο/τελικό, μπορείτε να τα δείτε στην αριστερή στήλη με τα προγνωστικά.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

bethome.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα