Oμολογούν το έγκλημα κατά της Ελλάδας!!!

O Γιώργος Χουλιαράκης μίλησε κι ομολόγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φορολόγησε συνειδητά τη μεσαία τάξη. Είπε πως η πολιτική της κυβέρνησης ήταν η φοροεξόντωση της μεσαίας τάξης για να ενισχυθούν τα πιο ευάλωτα στρώματα, όσοι διαθέτουν εισοδήματα κάτω από 4.800 ευρώ. Μάλιστα, κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι δεν προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση.

Με απλά λόγια μας είπε ότι φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη, πέτυχε την αναδιανομή του όποιου πλούτου είχε ώστε πλέον να μην υπάρχει αυτή η τάξη. Να είναι όλοι φτωχοποιημένοι, να τον βουλώσουν

και να… καναπεδιάσουν χωρίς να αντιδρούν.

Οι συνεπείς κατά κύριο λόγο πολίτες, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες χτυπήθηκαν συνειδητά από την κυβέρνηση Τσίπρα και αφέθηκαν να κάνουν ό,τι γουστάρουν οι μερικές χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν εισοδήματα πάνω από 100 χιλιάδες, αυτοί που έχουν απίστευτα «μαύρα» αλλά ζουν σα νεόπτωχοι, και οι 100 – 200 οικογένειες που κρατάνε όλο τον πλούτο της χώρας στα χέρια τους. Απίστευτα πράγματα από μια… αριστερή κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Χουλιαράκης δεν είναι αυτό που λέμε «ορθόδοξος κομμουνιστής». Το αντίθετο, τεχνοκράτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καιgoldenboy. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έκανε τέτοιες δηλώσεις, όμως, ακόμη κι ένας άνθρωπος που ξέρει πώς λειτουργεί η αγορά συμπεριφέρεται σαν… κομμουνιστής.

Ο Τσίπρας και η παρέα του μπορεί να έχουν αλλοτριωθεί πλήρως και να έχουν παραδώσει τους εαυτούς τους και τη χώρα στις αδηφάγες αγορές και στους κακούς δανειστές, ωστόσο, κάνουν τη δουλειά τους με πρακτικές των πρώην σοβιετικών χωρών.

Η τρόικα ζητούσε πάντα μεταρρυθμίσεις για αύξηση των εσόδων. Η οικονομική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση της Αριστεράς ήταν δική της επιλογή. Μοσκοβισί και Σόιμπλε πρόσφατα δήλωσαν ότι η επιβολή υπέρογκων φόρων ήταν επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης, δεν το ζήτησαν αυτοί. Επομένως, η εξόντωση της μεσαίας τάξης, η εξαφάνιση των μικρομεσαίων έγινε κατ’ επιλογήν του Τσίπρα. Η κομμουνιστική λογική λέει ότι δεν μπορούν να υπάρχουν ανισότητες. Ο φτωχός είναι φτωχός αλλά πρέπει και ο μεσαίος να φτωχύνει σε μια τακτική «όλοι να πεινάσουμε», όχι κάποιος λιγότερο και κάποιος περισσότερο. Είναι η συνέχεια της θεωρίας ότι η καριέρα είναι χολέρα και η επιτυχία είναι ρετσινιά. Αν κάποιος έχει εισόδημα 20 ή 40 χιλιάδες το χρόνο δεν πρέπει να συνεχίσει να είναι έτσι. Πρέπει να φτωχύνει για να κλαίνε όλοι μαζί οι Έλληνες τη μοίρα τους.

Γι’ αυτό οι τεράστιοι φόροι, γι’ αυτό και οι απίστευτες εισφορές, γι’ αυτό και το άγριο κυνηγητό κατά πάντων, ειδικά των μεσαίων.

Όμως, η ραχοκοκαλιά της οικονομίας είναι παντού η μεσαία τάξη. Και είναι αυτή που βγάζει επίσης παιδιά μορφωμένα ή με δεξιότητες. Αν μια χώρα έχει κατεστραμμένη μεσαία τάξη, τότε υπάρχει πρόβλημα και στην οικονομία και στην κοινωνία.

Όμως, ο Τσίπρας επέλεξε αυτή την πολιτική γιατί πιστεύει ότι απευθύνεται στο φτωχοποιημένο και εν πολλοίς λούμπεν ακροατήριό του. Αν του δώσει φιλοδωρήματα πιστεύει ότι τους έχει. Αν κάνει φιλανθρωπία παίρνοντας από τους άλλους, τους χαϊδεύει τ’ αυτιά και τους κλέβει την ψήφο. Αδιαφορώντας για το αν αφήνει την Ελλάδα χωρίς ραχοκοκαλιά. Κι αν γι’ αυτό φεύγουν τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό.

Πρόκειται περί μιας εξωφρενικής και άκρως καταστροφικής επιλογής που θα την πληρώσουμε για πολλά χρόνια. Αυτή η νεοκομμουνιστική συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι ό,τι χειρότερο για την Ελλάδα διότι δημιουργούνται νέες στρατιές φτωχών που δεν έχουν πλέον την όρεξη να πολεμήσουν για την ανοικοδόμηση της χώρας.

Αυτοί που κτίζουν το μέλλον της ελληνικής οικονομίας δέχθηκαν εσκεμμένα από τον Τσίπρα και την παρέα του ένα τεράστιο πλήγμα και δύσκολα θα σηκώσουν κεφάλι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα