Ο ροζ πάνθηρας σε νέες περιπέτειες

Γράφει ο Μικρός ΦωκίωνΗ Βασούλα μετά από την επικοινωνιακή αντίδραση της για ένακαι μόνο άρθρο του πολυμαχαιριού του Μπένι αποφάσισε να ψηφίσει τα πάντα.
Ανάμεσα στην θέση της στο ΠΑΣΟΚ και στο καλό των πολιτώνδιάλεξε το αναμενόμενο. Εκτός και αν θεωρήσουμε ότι το ξεζούμισμα και ηεξαθλίωση γίνεται για το καλό μας.

Αλλά έχει συνειδησιακό πρόβλημα. Και πήγε να τις το λύσει οΓιωργάκης ο αντιεξουσιαστής ο οποίος παριστάνει (όταν δεν κάνει κανό) τονπρωθυπουργό.

Και αυτός ο Μπένι… έφερε ένα νομοσχέδιο, χάρμα οφθαλμών, πουθα το ψήφιζε ο καθένας με μεγάλη χαρά και πρόσθεσε ένα άρθρο ίσα – ίσα για ναδημιουργεί συνειδησιακά προβλήματα στους υπηρέτες του λαού.

Μεγάλη η χθεσινή διαδήλωση, μεγάλη και η σημερινή. Διαφωνώ.Σε σχέση με όλα αυτά που μας έχουν κάνει και συνεχίζουν να μας κάνουν, σε σχέσημε το παρών και το μέλλον που μας έχουν ετοιμάσει θα έπρεπε να...........
υπάρχουν πάνωαπό ένα εκατομμύριο άνθρωποι στο Σύνταγμα.

Και μάλιστα χωρίς να φεύγουν από εκεί.

Θα πάρουμε την έκτη δόση. Σιγά το νέο. Δούλεμα είναι όλοαυτό με τις δόσεις. Υποτίθεται ότι κάθε τρεις μήνες η τρόικα θα έλεγχε τηνπορεία της οικονομίας και αν δεν πιάναμε τους στόχους δεν θα μας έδιναν τηνδόση.

Ούτε μια φορά, να το επαναλάβω, ούτε μια φορά δεν πιάσαμετους στόχους. Και όμως η δόση ερχόταν κανονικά.

Γιατί η δόση εξυπηρετεί τους δανειστές μας, το τραπεζικόσύστημα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την Ελλάδα και τους πολίτες.
Και οσονούπω θα μας στείλουν και στην πτώχευση. Ωραία χώρακαι ωραίοι πολιτικοί. Ούτε για την πτώχευση μας δεν αποφασίζουμε.

Απλά θα μας ανακοινώσουν το τι θα μας κάνουν.

Τι τα θέλουμε τα ΜΑΤ άμα έχουμε τα ΚΝΑΤ. Το ΚΚΕ είναι έναεπαναστατικό κόμμα. Θα κάνει την επανάσταση του σαλονιού. Α! και τηςκαταψήφισης στην βουλή.

Υποτίθεται ότι θέλει να ανατρέψει το καθεστώς τουκαπιταλισμού αλλά σέβεται και υπερασπίζεται τους θεσμούς που τον στηρίζουν.

Αλλά ας μην είμαι άδικος με το κόμμα. Απλά αργεί λίγο νακαταλάβει την πραγματικότητα και να αποδεχθεί την αλήθεια. Σκέψου ότι μόλιςτώρα δικαίωσε τον Πλουμπίδη και τον Ζαχαριάδη από την ρετσινιά που τους είχανρίξει.

Η Λούκα αφού αποδέχτηκε το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο 1, τομεσοπρόθεσμο 2, τα ανάλογα μέτρα ανά δόση αποφάσισε να κάνει ηρωική έξοδο γιατο άρθρο 37.

Με το να φεύγει ένας κάθε τρίμηνο που έρχεται νέο πακέτομέτρων έχουμε εξασφαλίσει άλλες τρεις δόσεις.

Παράλληλα θα έχουμε εξασφαλίσει μισθό 250 ευρώ, σύνταξη στα158 ευρώ και σε ηλικία 75 ετών με 65 χρόνια προϋπηρεσία, απόλυση 300000δημοσίων με την ανεργία να φτάνει στο 30%, αύξηση του ΦΠΑ στο 27%, καμιάδεκαριά έκτακτες εισφορές και αφορολόγητο στις 2000.

Μην την κάνουμε και ήρωα την Κατσέλη. Έχει συμβάλει όσομπορούσε για την σημερινή κατάσταση των πολιτών.

Ωραία, τώρα που τελείωσε η 48ωρη απεργία τι κάνουμε;Περιμένουμε την 7η δόση. Η οποία μπορεί να μην υπάρξει καθώς θα έχει προηγηθεί ηχρεο
Keywords
Τυχαία Θέματα