Ο Ε. Βενιζέλος επανιδρύει το ΠΑΣΟΚ! –Τα πρώτα σχόλια πολιτών και κομμάτων

Ρεπορτάζ: Κ. Φ. Αλιφέρης

Εν μέσω της εκτενέστατης κάλυψης απο τα ΜΜΕ της ανταλλαγής κοσμίων και δημιουργικών απόψεων μεταξύ του σεμνού και συγκρατημένου εκπροσώπου τύπου του κόμματος της Χρυσής Αυγής, κ. Η. Κατσιδιάρη με τις ήπιες και συγκαταβατικές υποψήφιες Βουλευτές του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, κες
Λ. Κανέλλη και Ρ. Δούρου, η οποία συζήτηση έχει πλέον αναδειχθεί απο τα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία σε πρότυπο πολιτισμένης επίλυσης προβλημάτων και εμπνευσμένης...........γεφύρωσης διαφορών, λίγη έμφαση δόθηκε στο πλέον σημαντικό πολιτικό γεγονός των ημερών, την επανίδρυση του κόμματος του ΠΑΣΟΚ.
Το ιστορικό πολιτικό γεγονός πραγματοποιήθηκε εχθές σε μυστική τοποθεσία ενώπιων 250 ατομων, ήτοι όλων των μελών, φίλων και ψηφοφόρων του κινήματος που έχουν απομείνει, σύμφωνα πάντα με τους υπολογισμούς του κινήματος. Ο Πρόεδρος του επανιδρυμένου πλέον κινήματος, κ. Ε. Βενιζέλος, παρεχώρησε, αμέσως μετά, συνέντευξη τύπου όπου πραγματοποίησε βαρυσήμαντες δηλώσεις«Είχα δεσμευτεί ότι καταθέτω για τη σωτηρία της χώρας, την ασυναγώνιστη νοημοσύνη μου, την ρητορική δεινότητα, τις βαθιές οικονομικές γνώσεις και διαπραγματευτικές ικανότητές μου, όπως και τη προσήλωση στη μεταμοντερνα και «τζαζ» ερμηνεία του συντάγματος που εχω επιδείξει στη πολιτική πορεία μου. Σήμερα είμαι ευτυχής που υλοποιώ τις δεσμεύσεις μου παρουσιάζοντας στον ελληνικό λαό το επανιδρυμμένο κινημά μας, το ΠΑΤΟΚ.Είναι σαφές οτι η χώρα χρειάζεται νέες κατευθύνσεις, και νέες προοπτικές που να εκφράζουν τις αναδυόμενες νικηφόρες δυνάμεις, και τα παγκοσμίως επικρατούντα ρεύματα ιδεολογίας και πολιτικής διαχείρησης. Το ΠΑΤΟΚ, Πανελλήνιο ΤραπεζοκρατικΟ Κίνημα, συναρμονίζεται πλήρως με τη διαμορφούμενη επικράτηση των δυνάμεων της νίκης, δηλαδή των ιδιωτικών τραπεζικών συμφερόντων, σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.Το ΠΑΤΟΚ θα φέρει το λαό σε απευθείας επαφή με τις δυναμικές και τα κέντρα εξουσίας που διαμορφώνουν ήδη και θα διαμορφώνουν για αναρίθμητα χρόνια τη ζωη όλων μας. Συμμετέχοντας στο ΠΑΤΟΚ, και πρωτίστως ψηφίζοντας ΠΑΤΟΚ, ο πολίτης θα έχει άμμεση και ανεμπόδιστη διάδραση με τις δυνάμεις του μελλοντος, το διεθνές τραπεζικό σύστημα, αφήνοντας στη λήθη της ιστορίας «ισμούς» και αγκυλώσεις ξεπερασμένες, όπως ο παρωχημένος πλέον «σοσιαλισμός», η αισχρά λαϊκίζουσα «λαϊκή κυριαρχία», και η ουτοπική «εθνική ανεξαρτησία». Σε ένδειξη της προσήλωσής μας στις νέες νικηφόρες κατευθύνσεις του κινήματος, το καταστατικό μας αντικαθίσταται απο το «Μανιφέστο των Τραπεζιτων του 1892» το οποίο εφεξής θα αποτελεί τον κύριο ιδεολογικό χάρτη του επανιδρυμένου κινήματος. Τα δε έργα του Α. Γ. Παπανδρέου θεωρούνται πλέον αποκυρηγμέννα και η δημοσίευση και μελέτη τους απαγορεύονται ρητά σε όλα τα μέλη του κινήματος, πλην των μελών της Επιτροπής Προπαγάνδας και Ρεβιζιονισμού η οποία θα αναλάβει να τα ξαναγράψει εναρμονίζοντάς τα με την νέα κομματική γραμμή και επανεκδώσει εν ευθέτω χρόνω. Καλώ λοιπόν με άισθημα συγκίνησης και ενθουσιασμού ολους του έλληνες πολίτες να αγκαλιάσουν το ΠΑΤΟΚ,.
Keywords
Τυχαία Θέματα