Ο διάλογος που δεν έπαιξε ποτέ ………………..

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας Γεροβασίλη: Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα;Δημοσιογράφος: Ερώτηση που έχει ο κόσμοςΓεροβασίλη: Την δική σας ερώτηση θέλω να ακούσω όχι του κόσμουΔημοσιογράφος: Μα ερωτήματα που έχει ο κόσμος ρωτά ο δημοσιογράφοςΓεροβασίλη: Ωραία. Αλλά αυτή την ερώτηση δεν την βρίσκω στα χαρτιά μουΔημοσιογράφος: Εγώ δεν στέλνω τις ερωτήσειςΓεροβασίλη: Κακώς. Οι συνάδελφοι σας γιατί μου τις στέλνουν;Δημοσιογράφος: Μα αυτό δεν είναι δημοσιογραφίαΓεροβασίλη: Και τι είναι δημοσιογραφία παρακαλώ;Δημοσιογράφος: Να σας ρωτώ .......ελεύθερα και χωρίς φόβοΓεροβασίλη: Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία
είναι ασυδοσίαΔημοσιογράφος: Εγώ πιστεύω ότι δημοσιογραφία είναι να σας ερωτώ ελεύθερα και να απαντάτε και εσείς ελεύθερα.
Γεροβασίλη: Τι λέτε καλέ; Που το βρήκατε αυτό;Δημοσιογράφος: Στα τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος.Γεροβασίλη: Κοιτάξτε θα σας πω εγώ τι πρέπει να κάνετε.Δημοσιογράφος: Και τι πρέπει να κάνω Κυρία υπουργέ;Γεροβασίλη: Θα με ρωτάτε ότι θέλω και θα σας απαντώ ότι θέλω.Δημοσιογράφος: Χωρίς σχόλια;Γεροβασίλη: Φυσικά. Αν ήθελα σχόλια θα πήγαινα στον ΣΚΑΙ και όχι στην ΕΡΤΔημοσιογράφος: Γιατί; Δεν έχουμε το δικαίωμα στην ΕΡΤ να κάνουμε ότι κάνουν τα άλλα κανάλια;Γεροβασίλη: Σοβαρά; Γιατί νομίζετε ότι ανοίξαμε την ΕΡΤ;Δημοσιογράφος: Γιατί ήταν φασιστικό το μαύρο γιατί άλλο.Γεροβασίλη: Εμείς φταίμε που την ανοίξαμε και σας επαναπροσλάβαμεΔημοσιογράφος: Φοβισμένη .. μα ..ξέρετε .. εμείς .. πιστεύουμε στην ελευθερία της έκφρασης.Γεροβασίλη: Μπορείς να πιστεύεις σε ότι θες. Αλλά έχεις υποχρέωση να ακούς τον εργοδότη σου !!!! Εδώ τελείωσαν όλα και μπήκαμε στην νέα εποχή που δεν έχει καμία ομοιότητα με την παλιά !!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα