ΝΔ: Ισχύουν όσα συμφωνήθηκαν από τους πολιτικούς αρχηγούς

Σε πολύ καλο κλίμα έγινε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στην οποία και επιβεβαιώθηκε και ο ρόλος και ο χαρακτήρας της κυβέρνησης.
Με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη, δεν θα υπάρξει τελικά ανακοίνωση του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά
για το........
περιεχόμενο των συζητήσεων από την συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Ωστόσο ο Γιάννης Μιχελάκης, επεσήμανε πως μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Λουκά Παπαδήμου συζητήθηκαν οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας, ενώ δεν παρέλειψε νε σχολιάσει πως ακόμη ισχύουν όλα όσα συμφωνήθηκαν στο πρόσφατο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Η κυβέρνηση όπως ειπώθηκε θα μείνει μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της.
Επιβεβαιώθηκε ο χαρακτήρας και ο ρόλος της κυβέρνησης, να ολοκληρώσει δηλαδή το πρόγραμμα εθελούσιας ανταλλαγής ομολόγων, το γνωστό PSI, και του νέου οικονομικού προγράμματος που θα εξασφαλίσει την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Τέλος δηλώσεις για την ημερομηνία των εκλογών δεν έγιναν, όμως ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας προ ημερών είχε δηλώσει πως οι εκλογές θα πρέπει να έχουν γίνει το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα