Με… κανονικό πουκάμισο ο Μπιμπίλας σήμερα στη Βουλή: «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο»


Μετά τον σάλο και τα πολλά σχόλια που προκάλεσε η παρουσία του στην ορκωμοσία της Βουλής με πουκάμισο με παπαγαλάκια, ο Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε ένα πιο συμβατικό πουκάμισο για την δεύτερη μέρα παρουσίας του στο κοινοβούλιο.

Προσερχόμενος στον χώρο δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για την χθεσινή στυλιστική του επιλογή και φάνηκε ενοχλημένος. «Να ασχοληθείτε με σοβαρότερα θέματα, την ανεργία, τα ανθρώπινα δικαιώματα… Έχουμε δημοκρατία, ο καθένας φοράει ό,τι θέλει. Δεν θα σχολιάσω

τα σχόλια των άλλων. Δεν θα γίνουμε οι ανακυκλωτές των σχολίων των άλλων. Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται στη δημοκρατία όπως θέλει με τα ρούχα του. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο. Αν υπήρχε δεν θα ερχόμουν», τόνισε ο ηθοποιός και εκλεγμένος με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Χθες βράδυ, στο περιθώριο της συναυλίας που έγινε στη μνήμη του Δάκη, είχε τοποθετηθεί επίσης για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε. «Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε. Δεν πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί. Όσον αφορά στα παπαγαλάκια, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου», είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα