ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ: Επίθεση οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ σε κατοίκους στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

40 περίπου οργανωμένοι οπαδοί (μπράβοι;) της ΑΕΚ με μεθόδους μαφίας επιτέθηκαν σε κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, που τάσσονται κατά των συγκεκριμένων όρων δόμησης της κατασκευής του γηπέδου στην περιοχή τους...
, στην προσυγκέντρωση
που κάλεσε το συντονιστικό κατοίκων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, έξω από το δημαρχείο της πόλης, μόλις άρχισαν να συγκεντρώνονται οι κάτοικοι, γύρω στις 6μιση μμ και στον αυτοοργανωμένο κοινωνικό χώρο «Στρούγκα».

Ενώ αρχικά οι δυο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή παρενέβησαν, στη συνέχεια, μετά από μισή ώρα, οι αφιονισμένες ορδές τραμπούκων της ΑΕΚ, μέσα από τη διάταξη των ΜΑΤ επιτέθηκαν με πέτρες στους κατοίκους και τους κυνήγησαν στα στενά, χτυπώντας τους με μανία, με κράνη, κλωτσιές, λοστούς, μάρμαρα και μπουκάλια, αναίτια και χωρίς να υπάρξει καμία πρόκληση από τους κατοίκους.

Τουλάχιστον τρεις οι τραυματίες από την επίθεση (οι δύο είναι ηλικιωμένοι), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι την ευθύνη για την επίθεση φέρει η Original, με επικεφαλής στην επίθεση μέλη του συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ των Εξαρχείων, έμμισθων χουλιγκάνων, ενώ αναγνωρίστηκαν από τους κατοίκους ο «Γιδόπουλος» και ο «Ηγουμενίτσας». Το συντονιστικό κατοίκων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας καλεί τώρα σε αλληλεγγύη στη «Στρούγκα».

Πριν την επίθεση είχε ήδη ανακοινωθεί με κοινή ανακοίνωση των δημάρχων Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση και του νεοεκλεγέντος στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ν. Χαλκηδόνα, Α. Βασιλόπουλου, συγκέντρωση "Την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ καλούμε όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους πολίτες της Νέας Ιωνίας και της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Δεκελείας 154 & Ατταλείας – Νέα Φιλαδέλφεια) στις 19.00 σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα το νέο Ρυθμιστικό και την ανάγκη προστασίας του Δάσους μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα