Κλαίνε τα "παπαγαλάκια" για τους παραπάνω φόρους που θα πληρώσουν, όσοι έχουν εισοδήματα άνω των 30.000



Θα μας τρελάνουν τα μνημονιακά "παπαγαλάκια", που παίζουν με τις λέξεις.....Και πίσω από τις λέξεις τους κρύβεται το πραγματικό στρατόπεδο στο οποίο ανήκουν, δηλαδή σε αυτό των εχόντων, των βολεμένων στην Ελλάδα της κρίσης!
Την παρασκευή χτύπησαν πρώτα τα δελτία ειδήσεων, και μέχρι και σήμερα τα site των διαπλεκόμενων.... όπως του κυρίου Ευαγγελάτου, περιγράφοντας όπως βλέπετε παραπάνω, μια ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!

Διαβάζουμε λοιπόν στο newsit
του Ευαγγελάτου....τον παραπάνω τίτλο, και ακολουθεί το κείμενο: "Mια φοροκαταιγίδα η οποία θα πλήξει τους φορολογούμενους που αποκτούν εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ, τις μεγάλες κερδοφόρες επιχειρήσεις αλλά και όλους τους καταναλωτές, φέρνει η πρόταση που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση στους θεσμούς.Για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2015 η κυβέρνηση επιχειρεί να «φορτώσει» πρόσθετα φορολογικά βάρη ύψους 1,284 δισ. ευρώ στους έχοντες εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ μέσω της αύξησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και στις επιχειρήσεις με καθαρά κέρδη άνω των 5 εκατ. ευρώ με την επιβολή έκτακτης εισφοράς με συντελεστές 5%-10%.
Nέες φορολογικές επιβαρύνσεις προβλέπονται και για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 2.500 κυβικών εκατοστών με την αύξηση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης, ενώ τον συγκεκριμένο φόρο αυτό θα κληθούν να πληρώσουν για πρώτη φορά και οι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής άνω των 10 μέτρων. "
Δηλαδή, δεν ντρέπονται να κατηγορούν εμμέσως την κυβέρνηση, που κοιτάζει να μην βαρύνει άλλο τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, και φορτώνει ανθρώπους που έχουν εισοδήματα 3.000 ευρώ το μήνα, και έχουν οι άνθρωποι και ένα δεκάμετρο σκάφος!
Απλά καθίσταται ολοφάνερο ότι αυτοί οι δήθεν δημοσιογράφοι, υπηρετούν τα συμφέροντα των εχόντων, και αδιαφορούν για το 70% των πολιτών αυτής της χώρας που δεινοπαθεί. Όπως αδιαφορούσαν από το 2010 μέχρι το 2014, όταν έβαζαν "πλάτη" στις προηγούμενες κυβερνήσεις που φόρτωναν με υπέρογκους φόρους χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και μικρομεσαίους επαγγελματίες!
Keywords
Τυχαία Θέματα