Και ξαφνικά όλα καλά με Σκουτέρη!! Μετά την απόφαση τον αποκαθιστούν!

Όλοι όσοι παρακολουθείτε προσεκτικά αυτή την εκπομπή και τα άλλα Μέσα που συνδυάζονται με αυτή, θα είχατε διαπιστώσει την απίστευτη-πρωτοφανή επίθεση που δέχονταν ο Σκουτέρης για πολλά και διάφορα θέματα που αφορούσαν την Αθλητική Δικαιοσύνη. Μέχρι χθες ο Σκουτέρης ήταν ο χειρότερος!!
Από σήμερα και μετά την απόφαση αυτό αλλάζει....
Αφού έγινε αυτό που επιθυμούσε όλη η Αθήνα και οι ομάδες της, τώρα ο Σκουτέρης θα αρχίσει να γίνεται σωστός και δίκαιος.

Διαβάστε και φρίξτε: «Η «Δίκη στον Σκάι» αποκάλυψε το e-mail
του αθλητικού δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη προς το συνάδελφό του Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Το περιεχόμενο του μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εστάλη με ανώνυμη επιστολή στην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και Γενική Επιθεωρήτρια Δικαστηρίων Χρυσούλα Παρασκευά και ερευνάται από την αρεοπαγίτη Διονυσία Μπιτζούνη, η οποία διεξάγει πειθαρχική προκαταρκτική για 3 μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που ελέγχονται για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης.

Το e-mail εστάλη από τον κ. Σκουτέρη το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2018, δηλαδή την επομένη της μεταμεσονύχτιας εφετειακής απόφασης για τον αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακού.

Στο μήνυμά του ο κ. Σκουτέρης, απευθυνόμενος στον εισηγητή της Επιτροπής Κωνσταντίνο Δεμέστιχα αναφέρει:

"Δες Κωστή και αυτό το δημοσίευμα (σ.σ. η προ ολιγου εκδοθείσα ανακοίνωση της ΑΕΚ) και ποσό άδικο είναι για μένα που ήμουν ο μόνος από τους πέντε μας που έλεγα ότι πρέπει να δημοσιεύσουμε διατακτικό τη Δευτέρα το πρωί για μη διαταράξουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και υπό την οποία θα έπαιζαν οι ομαδες. Δες ποσό αντεστραμμένα παρουσιάζει τα πράγματα και πόσο εσφαλμένη εικόνα δημιουργεί ενώ ήμουν ο μόνος που σας έλεγα ότι δεν πρέπει να δημοσιεύσουμε την απόφαση γρήγορα. Γι αυτό θα καταχώρησω στο τελος της απόφασης την προφορική ψηφοφορία που καναμε για το πότε πρέπει να δημοσιεύσουμε και το τι πρότεινε ο καθένας».

Μόλις βγήκε η απόφαση, να και η αποκάλυψη για κάτι που έγινε πριν πολλές εβδομάδες και αφορά τον Σκουτέρη που κατηγορούνταν για κάτι που δεν έφταιγε!

Να δείτε που τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να απομακρύνετε και η απειλή του grexit. Και αυτό από τον ΠΑΟΚ εξαρτιόνταν, όπως ανέφερε και αυτός ο δημοσιογράφος που έχει βήμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μερικοί άλλοι ίδιων συμφερόντων.
Keywords
Τυχαία Θέματα