Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση πατριωτών και όχι ραγιάδων!!!

Γράφειο Μαγια
Το μνημονιακόζεύγος, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, συμπεριφερόμενο με κυνικά απροκάλυπτο και ανοίκειο τρόποεκτέλεσε κατά γράμμα τις εντολές των μοχθηρών πατρώνων του. Εκτέλεσε όλα τασυμβόλαια που απορρέουν από το δεύτερο εφιαλτικό Μνημόνιο.Το απόγευμα ο δοτός πρωθυπουργόςθα επισκεφτεί τον πρόεδροτης Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξητων πολυπόθητων εκλογών.Κρίσιμες ώρεςγια την........ πατρίδα μας. Τη δική μας πατρίδα, που σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση μεαυτή που …οραματίζονται τα ανδρείκελα της εξουσίας.
Η απονομιμοποίησηκαι η αποδόμηση του συστήματος εξουσίας, σε όλες τις μορφές του, είναι ήδηεμφανής. Εξ ου κι ο έκδηλος πανικός και στους τέσσερις πυλώνες του: Την τρόικατων δανειστών, τα πρώην κόμματα εξουσίας, τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίεςκαι τα εξαρτώμενα από αυτούς ΜΜΕ.Μεγάλο -λένε- τοδίλημμα. Αν δεν τους ψηφίσουμε, θα έχουμε ακυβερνησία! Δηλαδή, αυτό που έχουμεσήμερα τι είναι; Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και ζητούν την ψήφο μας. Μετέτρεψαν τουςπολίτες σε ζωντανά λείψανα και ζητούν τη ψήφο τους.Και μας απειλούν κι από πάνω, πως αν δεν τους ψηφίσουμε θα έρθει το…χάος!!!
Αλήθεια, πόσοι έχουν προβληματιστείτι θα γίνει αυτός ο τόπος αν επικρατήσουν οι δυνάμεις της καταστροφής και τηςυποτέλειας; Η πατρίδα χρειάζεται μια κυβέρνηση όχι ραγιάδων, αλλά πατριωτών που θα πουν επιτέλους ένα όχι στηβαρβαρότητα των δυνάμεων κατοχής.Υπάρχουν πολιτικοί, που μπορούν να ορθώσουν ενωμένοι τοανάστημά τους και να αποτρέψουν την κυοφορούμενη «τελική λύση».Αναζητείστετους τώρα!!! Διαφορετικά ο Γολγοθάς δεν έχει Ανάσταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα