Φως στο τούνελ του τελικού και των πλέι οφ

Φτάσαμε στο βράδυ της Πέμπτης και παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί οριστική λύση στο γρίφο με τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή των πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα φως στο τούνελ αρκεί όλοι να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους...

Να τα πάρουμε ένα ένα.

Αρχικά υπάρχουν οι πληροφορίες ότι έχει καλλιεργηθεί έδαφος συμφωνίας ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ,
και μάλιστα κατόπιν υποχώρησης της τελευταίας στο θέμα των βοηθών του αγώνα.

Η ομοσπονδία παρουσιάζεται συζητήσιμη πλέον στο ενδεχόμενο να αντικατασταθούν οι Αλεξέας και Πετρόπουλος με τους Ευθυμιάδη και Κωσταρά (οι οποίοι συνοδεύουν τον Τάσο Σιδηρόπουλο στα διεθνή παιχνίδια).

Στη συνέχεια υπάρχει το θέμα των πλέι οφ με τις ημερομηνίες να είναι και εκεί ασφυκτικές.

Όπως σας μεταφέραμε όμως από το απόγευμα, στη συνάντηση των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν σε αυτά έπεσε στο τραπέζι μία πρόταση που ίσως μπορεί να δώσει λύση.

Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε από την πλευρά του Πανιωνίου και ήταν να οριστούν κανονικά διαιτητές για τον κυριακάτικο αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, τη στιγμή που το ματς της Λεωφόρου δεν επηρεάζει σε τίποτε τον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Με αυτή την πρόταση συμφώνησε ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερική, έστω, άρση του αδιεξόδου και να διευκολύνει στη λύση αυτής της δύσκολης εξίσωσης προκειμένου να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του τελικού στις 17 Μαΐου.

Μετά, βέβαια, θα πρέπει να οριστεί το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, το οποίο δεν μπορεί φυσικά να γίνει την Κυριακή αν ο τελικός πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη.

Στη συνέχεια θα έπρεπε να μεταφερθεί και ο αγώνας της ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική και να διαμορφωθεί συνολικά το πρόγραμμα της ξανά.

Εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Nova που από την αρχή της υπόθεσης είναι σταθερή ότι θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά το πρόγραμμα που έχει ορισθεί από τη Σούπερ Λίγκα μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 5 Μαΐου.

Μπροστά σε όλα αυτά τα ενδεχόμενα θα βρεθεί η Λίγκα το μεσημέρι της Παρασκευής όταν και θα διεξαχθεί το έκτακτο ΔΣ που όρισε. Εκεί θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα και θα γίνουν προσπάθειες να βρεθεί μία τελική λύση.

Βέβαια όπως είναι σαφές, δεν είναι όλα στο χέρι της Λίγκας, αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω για να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτό το ατελείωτο μπάχαλο που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν κολακεύει όσους ασχολούνται με αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα