Εκεί που του σέρβιρε καφέ, τώρα δίνει "συμβουλές" στον πρωθυπουργό για τα μεγάλα ζητήματα!

Ομολογώ ότι όλα αυτά τα "μπουμπούκια" του ΣΥΡΙΖΑ δεν προλαβαίνω να τα γνωρίσω. Σήμερα μας προέκυψε νέος "αστέρας", ο 47χρονος Νίκος Καρανίκας, προσωπικός φίλος του Αλέξη της καρδιάς μας και στο επάγγελμα πρώην σερβιτόρος και νυν "ειδικός σύμβουλος στη γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού" (wow!!!).
Aυτός ο κύριος που σέρβιρε κάποτε τον Τσίπρα και τώρα τον...συμβουλεύει πώς η κυβέρνηση θα διαχειριστεί τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, έχει
γράψει άρθρο με το οποίο αποκαλεί την χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ.... και του Δυτικού κόσμου, την 9 Σεπτεμβρίου 2001 ως "έργο τέχνης και αλλαγής του εικαστικού τοπίου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης". Και πως αν δεν είχε θύματα, τότε θα θα ήταν..."αριστούργημα".
Δυστυχώς μας κυβερνούν οι ομοϊδεάτες των Εξαρχείων και του μπιν Λάντεν. Ανθρωποι αγράμματοι, αμόρφωτοι, αστοιχείωτοι, αποτυχημένοι στην κανονική τους ζωή, κομπλεξικοί, που χάρις στον ΣΥΡΙΖΑ απέκτησαν οντότητα.
Και μπορεί να καθορίσουν ακόμα και το μέλλον μας.Μας χωρίζει από αυτούς τους ανθρώπους άβυσσος. Κι ιδεολογική, και πολιτική, και μορφωτική και αισθητική. Κι όσο παραμένουν στην εξουσία τόσο η χώρα θα βυθίζεται στην ασημαντότητα και στην αποτυχία τους
Keywords
Τυχαία Θέματα