"Χτυπάει" παντού ο Παναθηναϊκός

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού προχωρούν τις διαπραγματεύσεις με τους Νικ Καλάθη και Ρίκι Χίκμαν και αισιοδοξούν για θετική έκβαση στις δύο υποθέσεις. Παραμονή με μείωση αποδοχών για τον Γκιστ...

Το βάρος των διοικούντων του Παναθηναϊκού, πάντα σε άμεση συνεννόηση με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έχει πέσει στην ενίσχυση της περιφέρειας με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Αναμφίβολα, στην κορυφή
της λίστας έχει τοποθετηθεί ο Νικ Καλάθης, ο οποίος προορίζεται για πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που δημιουργείται. Στον 25χρονο γκαρντ έχει κατατεθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση και του έχει εξηγηθεί πόσο τον υπολογίζει ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού. Ο ίδιος δείχνει θετικός στην προοπτική να επιστρέψει και δεν αποκλείεται να δώσει σύντομα τη θετική απάντηση του.

Άλλο ένα ανοιχτό μέτωπο για τον Παναθηναϊκό είναι ο Ρίκι Χίκμαν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της ΚΑΕ έχει ζητήσει να αμοίβεται με 700.000 ευρώ ετησίως, ποσό που για την ώρα κρίνεται υπερβολικό. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και επικρατεί αισιοδοξία για τη θετική έκβαση τους.

Το βασικότερο είναι ότι ο Αμερικανός με διαβατήριο από τη Γεωργία, δείχνει ότι επιθυμεί να ντυθεί στα πράσινα, αφού ήδη έχει μειώσει τις απαιτήσεις του σε σύγκριση με το 1 εκατομμύριο ευρώ που είχε αναφέρει στη Μακάμπι, όταν είχε προσεγγιστεί για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Τέλος, πάντα στα υπόψη παραμένει ο Ντι Τζέι Κούπερ, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί μόνο εφόσον δεν ευοδώσουν οι άλλοι γκαρντ με τους οποίους συζητά.

Να σημειωθεί ότι οι περιπτώσεις των Καλάθη και Χίκμαν δεν αναιρούν η μία την άλλη αφού είναι ξεχωριστές. Η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να αποκτηθούν και οι δύο, ώστε μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και σε συνδυασμό με τον Νίκο Παππά και τους ταλαντούχους νεαρούς οι οποίοι θα αποκτηθούν, να δημιουργήσουν μία ισχυρή περιφέρεια.

Μείωση στον Γκιστ

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει συγκατατεθεί ώστε ο Τζέιμς Γκιστ να παραμείνει στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και η πρόθεση της διοίκησης είναι να μειωθούν οι αποδοχές του, για αυτό του κατέθεσε σχετική πρόταση. Πλέον, αναμένεται η αντίδραση του Γκιστ, για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες από το εξωτερικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα