«Μπαρούτι» ο Σαββίδης

Σοβαρά προβληματισμένος και αρκετά εκνευρισμένος αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης ο Ιβάν Σαββίδης. Όσοι είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση του για την Ρωσία διαπίστωσαν ότι η υπομονή του για το θέμα της Θέρμηυς μα κυρίως για το ζήτημα των χρεών, εξαντλείται.

Ο Σαββίδης είχε
διαβεβαιώσεις ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ευρωεκλογών και των αυτοδιοίκητων εκλογών η Ελληνικού Βουλή θα ασχολούνταν με τα δυο «καυτά» θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επενδύσεων από την πλευρά του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι έτοιμος να διαθέσει ένα ποσό 11.000.000 ευρώ για την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παράλληλα ένα ποσό που αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ για την δημιουργία του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ στην έκταση των 203 στρεμμάτων στο Δήμο Θέρμης.

Ωστόσο -και παρά το συλλαλητήριο- διαπιστώνει ότι με διάφορες προφάσεις από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης τα σχέδια του δεν βρίσκουν πρακτική εφαρμογή. Ο Σαββίδης αναχώρησε για την Ρωσία με αρκετά νεύρα ζητώντας από τους συνεργάτες του να μεταφέρουν στους αρμόδιους φορείς ότι δεν θα ανεχθεί άλλες καθυστερήσεις και δικαιολογίες αναφορικά με την υλοποίηση των πλάνων του και των επενδύσεων του.

Πρόθεση του -σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK- είναι να προχωρήσει σε ριζοσπαστικές κινήσεις και καταγγελίες αν σε εύκολο χρονικό διάστημα δεν υπάρξουν εξελίξεις στα δυο πολύ σοβαρά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητήματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα