Αδειάζει τα ταμεία για Καβάνι

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση τεράστιου ποσού για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ...

Ο Λουίς Φαν Χάαλ θα έχει αρκετά χρήματα προς διάθεση αυτό το καλοκαίρι, ώστε να προχωρήσει στην ενδυνάμωση του ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη "γραμμή κρούσης" είνα ο Έντινσον Καβάνι.

Περίπου
70 εκ. ευρώ μπορεί να διαθέσει για τον Ουρουγουανό φορ η Γιουνάιτεντ, ώστε να πειστεί η Παρί Σεν Ζερμεν να τον παραχωρήσει, όπως γράφει η Dailymail, αφού αποτελεί το μεγάλο στόχο του Ολλανδού κόουτς.

O Kαβάνι φέρεται να μην είναι χαρούμενος στην Παρί, έχοντας δεύτερο ρόλο πίσω από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και γι' αυτό υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να μπορεί να αναπτυχθεί μια σεναριολογία σχετικά με το μέλλον του.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, σημείωσε 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας σε 43 παιχνίδια, ενώ τώρα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα