Ακόμη περιμένει τη μπάλα του πίσω ο μικρός Νικόλας

Εκνευρισμένος και απογοητευμένος δηλώνει ο μικρός Νικόλας που παραμένει ακόμα και αυτή την ώρα στη πλατεία κοντά στο Καλλιμάρμαρο, περιμένοντας να του επιστραφεί η μπάλα του από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Πρωθυπουργός περπατούσε το μεσημέρι στον δρόμο, όταν η μπάλα μίας παρέας παιδιών έφτασε στα πόδια του. Τότε εκμεταλλευόμενος της ευκαιρίας ο αρχηγός της παρέας, ο Νικόλας...
, ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη πορεία της χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς
κάθισε στο παγκάκι περιτριγυρισμένος από τα παιδιά και τους εξήγησε τα τελευταία πολιτικά τεκταινόμενα, τους διηγήθηκε το παρασκήνιο από συνεδριάσεις των Eurogroup, όπως επίσης ανέλυσε και το σχέδιο του για την αντιμετώπιση της ανόδου των spreads. Τα παιδιά μαγεμένα από την γλαφυρότητα του λόγου του πρωθυπουργού παρέμειναν καθηλωμένα στη πλατεία για ώρες, ακούγοντας από πρώτο χέρι, το τι συμβαίνει στη πατρίδα τους. Όταν σουρούπωσε ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του, που μαγνητοσκοπούσε παράλληλα αυτό το αναπάντεχο γεγονός, αποχώρησαν από τη πλατεία.

Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο του ο κύριος Σαμαράς, ο μικρός Νικόλας αντιλήφθηκε πως ο πρωθυπουργός είχε κρατήσει τη μπάλα του. Μάταια περίμενε μαζί με τη παρέα του τις ώρες που ακολούθησαν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο να γυρίσει, ώστε να λήξει το παιχνίδι τους που είχε διακοπεί ισόπαλο. Γύρω στα μεσάνυχτα, η παρέα του Νικόλα αποχώρησε και στη πλατεία παρέμεινε μόνο ο νεαρός και ο πατέρας του, που έσπευσε να τον παρηγορήσει. Ο πατέρας του Νικόλα αποκάλυψε πως είναι υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αν δεν επιστρέψει ο Πρωθυπουργός τη μπάλα στο γιο του, δε προτίθεται να την ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές. Εντωμεταξύ έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο διαφημιστικό σποτ του κόμματος, με πλάνα από την συνάντηση του Σαμαρά με τη παρέα του Νικόλα, το οποίο περιέχει ένα μήνυμα που έχει φέρει αναστάτωση στον μικρό και την οικογένεια του όσον αφορά την επιστροφή της μπάλας ποδοσφαίρου.
Keywords
Αναζητήσεις
περίμενε μικρός νικόλας
Τυχαία Θέματα