Αυτός είναι ο …μεθεπόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ!

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, πριν ακόμα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, ήταν αυτό του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση (το 2012) ανέλαβε τα ηνία της ομάδας Κ-20 του Δικεφάλου, παρουσιάζοντας σημαντικό έργο.

Είναι γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ
εκτιμάνε απεριόριστα τον 38χρονο κόουτς. Κάτι το οποίο φαίνεται και από το βιογραφικό που του έχουν στήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. "Μετά από μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, ο Ivic επιλέχθηκε να είναι αυτός που θα ηγηθεί της δεύτερης ομάδας του συλλόγου και θα προσπαθήσει να της μεταδώσει στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει. Το πάθος για νίκη, τη συνεχή δουλειά, τις έξυπνες επιλογές, τον σεβασμό για την ομάδα", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Οι Θεσσαλονικείς όμως προτίμησαν μία δοκιμασμένη λύση για τον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς (Γεωργιάδης). Καλός και χρυσός ο Ίβιτς αλλά δεν έχει αναλάβει ποτέ του ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είναι, αυτό που λέμε στην ποδοσφαιρική πιάτσα, μπαρουτοκαπνισμένος. Ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και σίγουρα δεν επιθυμούσε να μπει από τόσο νωρίς στα βαθιά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, άλλωστε, είχε μιλήσει για το θέμα και επισήμανε ότι "το πιο σημαντικό για μένα είναι να διδαχθώ όσο το δυνατόν περισσότερα και να εκπαιδευτώ. Από κει και πέρα ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η προπονητική μου καριέρα".

Όπως φαίνεται, λοιπόν, από του χρόνου θα πάρει τα εφόδια και τις παραστάσεις που χρειάζεται για να ανέβει επίπεδο στην προπονητική του καριέρα και να αναλάβει μελλοντικά την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Θα το έχετε ακούσει άλλωστε. Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ίβιτς παίζει πολύ δυνατά για τον πάγκο της Βέροιας. Ήδη σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Στέφανος Γαϊτάνος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του συλλόγου της Ημαθίας. "Τον θέλει ο Καρυπίδης, τον πιστεύει, είναι ένας εξελίξιμος προπονητής και μέσω της Βέροιας μπορεί να αναδειχθεί προπονητικά και να αναδείξει φυσικά και την ομάδα", είχε πει.

Μην την ψάχνετε πολύ. Ο Ίβιτς έχει κλείσει ήδη στη Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Σκύλου, η διοίκηση της Βασίλισσας του Βορρά έχει ενημερώσει τους παίκτες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ότι από το καλοκαίρι, δηλαδή, ο νυν προπονητής της Κ-20 του ΠΑΟΚ θα φορέσει την κυανέρυθρη φόρμα.

Το καλύτερο ...αγροτικό θα κάνει, εδώ που τα λέμε, ο Σέρβος στη Βέροια, πριν αναλάβει τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης τον πιστεύει πολύ και αναμένεται να του δώσει το χρίσμα όταν θα είναι έτοιμος.
Keywords
Τυχαία Θέματα