Αχ, Μαρία… «Είμαστε εδώ, ξυπνήσαμε»!

Γράφει ο Μαγια

Η «φωνή του Πολυτεχνείου» μετατράπηκε σε «φωνή της Τρόικας»!Η ευρωπαία επίτροπος Αλιείας βγήκε αίφνης για να μας …ψαρώσει: Ξεπουλείστε τα όλα, όσο-όσο, αλλιώς μας περιμένει χρεοκοπία και Δραχμή.Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο εκβιασμού με μπαμπούλα την έξοδο από το ευρώ. Πρέπει να τρομοκρατηθούν οι πολίτες, που …τόλμησαν να αφήσουν τους καναπέδες και να πλημμυρίσουν τις κεντρικές πλατείες των μεγάλων πόλεων. Ανησυχεί η εξουσία,
που οι αγανακτισμένοι πολίτες εκφράζονται πέρα και έξω από τους …ναούς του χρεοκοπημένου και..........διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Που δεν μπορεί να «μαντρώσει» και να καθοδηγήσει αυτή τη σωρευμένη αγανάκτηση.
Οι απρόσμενα μαζικές συγκεντρώσεις των Ελλήνων «Indignados», το αυθόρμητο, μη ελεγχόμενο ξέσπασμα του κόσμου, μακριά από κόμματα και συνδικάτα, φοβίζουν το Σύστημα. Δεν είναι τυχαίο ότι κανένα από τα κόμματα δεν προσέγγισε τις χθεσινές  διαδηλώσεις. Η Νέα Δημοκρατία την αποσιώπησε, το ΠαΣοΚ έκανε πως δεν την είδε και η Αριστερά δεν την αναγνώρισε καθώς είναι έξω από τα …γούστα της.
Με το σύνθημα «είμαστε εδώ, ξυπνήσαμε», χιλιάδες πολίτες ανανεώνουν για σήμερα το απόγευμα το ραντεβού τους στις κεντρικές πλατείες των μεγάλων πόλεων.«Δεν ανήκουμε σε κανένα χώρο και καμία συνδικαλιστική οργάνωση. Απηυδήσαμε από αυτά που γίνονται. Μας λένε ότι χρωστάμε, αλλά γιατί δε μας δίνουν το λογαριασμό; Που πήγαν τα λεφτά που χρωστάμε; Δε μας δίνουν τις αποδείξεις και για αυτό το λόγο και μόνο, μπορούμε να πούμε ότι αρνούμαστε το χρέος».
Keywords
Τυχαία Θέματα