E θ ν ι κ ά Ι σ ο δ ύ ν α μ α



Κώστα Δημ.Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Μία από τις "Ισοδύναμες απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών εταίρων, εταιρών, ΛΥΚΟΦΙΛΩΝ, τοκογλύφων δανειστών είναι και η σταδιακή μείωση των στρατιωτικών /αμυντικών μας δαπανών.Παλιά πονεμένη ιστορία. Ναι στη μείωση των δαπανών αυτών υπό την προϋπόθεση ότι η Ε.Ε, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ θα εγγυηθούν την ασφάλεια των συνόρων μας (Σ.Σ τα οποία .... συμπτωματικά είναι και ευρωπαϊκά σύνορα!). Τ ο ζ ή τ η μ α δ ε ν έ χ ε
ι μ ό ν ο ο ι κ ο ν ο μ ι κ ή δ ι ά σ τ α σ η α λ λ ά, π ρ ω τ ί σ τ ω ς Ε θ ν ι κ ή.Φρονώ ότι είναι καιρός η Ελλάδα να θέσει αποφασιστικά το ζήτημα, και τους εταίρους, συμμάχους, προ των ευθυνών τους. Η εκμετάλλευση της......... δυσμενούς συγκυρίας, εξαιτίας των ποικιλώνυμων αφρόνων απαιτήσεων των δανειστών προκειμένου να διεκδικήσουμε τη διασφάλιση /εγγύηση των συνόρων μας θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία.
Τεράστια εθνική προσφορά και ταυτόχρονα περιορισμό της διαρκούς οικονομικής μας αιμορραγίας. (Σ.Σ Βέβαια κάποιοι θα χάσουν μίζες, αλλά προέχει το συμφέρον της Πατρίδας).

ΥΓ. Όλοι μας - πολίτες, πολιτικοί, ΜΜΕ, κ.ο.κ - πρέπει να συμπορευτούμε και να συνεισφέρουμε ώστε να ευοδωθεί η Εθνική αυτή διεκδίκηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα