Βελτιωμένα Dodge Hellcat και Audi R8 βολτάρουν στη Γερμανία, ουπς αστυνομία!

11:01 2/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

Όταν ένα Dodge Hellcat κόβει βόλτες παρέα με ένα Audi R8 στους δρόμους του Dusseldorf της Γερμανίας, μόνο απαρατήρητα δεν περιμένουν να περάσουν. Ειδικά δε, όταν έχουν δεχτεί τις περιποιήσεις της Prior Design και οι οδηγοί τους είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό επιθετικοί, χαρίζοντας στους περαστικούς ωραίες μελωδίες

από τους κινητήρες των supercars. Κάποιος από τους περαστικούς, κατέγραψε τα δύο αυτοκίνητα σε βίντεο και το έβγαλε στη δημοσιότητα δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τα δύο αυτοκίνητα και να ακούσουμε τον ήχο από μερικές μικρές αλλά “χορταστικές” επιταχύνσεις.

Πάντως για κακή τους τύχη, όπως θα δούμε στο παρακάτω βίντεο, ένα περιπολικό περνούσε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τους σταμάτησε. Δεν ξέρω αν τους έκοψαν κάποια κλήση τελικά, αλλά απ’ ότι μπορώ να διακρίνω στο βίντεο ο ένας αστυνομικός κάνει έλεγχο τα χαρτιά και ο άλλος φαίνεται να περιεργάζεται με θαυμασμό τα δύο supercars. Ας παρακολουθήσουμε το βίντεο για να δούμε και να ακούσουμε πρωτίστως τα δύο βελτιωμένα αυτοκίνητα και μετά μπορείς να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα για το αν άξιζαν κάποια κλήση και αν πιστεύεις ότι την πήραν.

Keywords
Τυχαία Θέματα