Τρίπορτο Civic Type-R, R8 με άβαφους προφυλακτήρες και σιδερένιες ζάντες, FF Facelift, Superb Convertible και Passat US-spec facelift [Renderings]

Τι θα έλεγες για την τρίπορτη έκδοση του νέου Honda Civic Type-R, αλλά και για την βασική έκδοση του νέου Audi R8 με μαύρους άβαφους προφυλακτήρες και σιδερένιες ζάντες; Ο X-Tomi Design το σκέφτηκε πριν από εμάς και μας παρουσιάζει τις αντίστοιχες renderings φωτογραφίες.

Ο Theophilus Chin από την άλλη σκέφτηκε να μετατρέψει τη νέα

Skoda Superb σε ανοικτό αυτοκίνητο. Έκοψε τον ουρανό, αφαίρεσε τις δύο πίσω πόρτες και έτοιμο το ανοικτό 5μετρο αυτοκίνητο.

Ο Tessoart από την άλλη δανείστηκε τα πίσω φωτιστικά σώματα της 488 GTB και μας δείχνει το πως θα μπορούσε να μοιάζει η ανανεωμένη Ferrari FF που θα αποκτήσει νέο μπροστά προφυλακτήρα, carbon οροφή, ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ και το εσωτερικό θα αναβαθμιστεί, με κύρια προσθήκη το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με ενσωματωμένο το Apple CarPlay.

Κάτω από του 4-θέσιου cruiser μοντέλο της Ferrari, ο V12 6,3-λίτρων κινητήρας θα έχει μια άυξηση στην ιπποδύναμη του κατά 40 άλογα, φτάνοντας τα 700. Το μοντέλο θα έχει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης, μέσω νέου ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης, ενώ είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί και ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, αντικαθιστώντας το παλιό 7-τάχυτητο.

Η Volkswagen έχει λανσάρει στην Ευρώπη το ολοκαίνουριο Passat εδώ και κάτι μήνες, με την Αμερική να χρειάζεται να περιμένει κάποια χρόνια μέχρι να είναι διαθέσιμη η επόμενη γενιά. Μέχρι τότε όμως, προγραμματίζεται μια εκτεταμένη ανανέωση (όσο μπορεί να είναι για μια εταιρία σαν τη VW) μέσα στο έτος. Ο Remco Meulendijk προσπάθησε να φανταστεί πως θα μπορεί να μοιάζει η προαναφερθείσα έκδοση, με το αποτέλεσμα να διαθέτει αρκετά στοιχεία από το ευρωπαϊκό μοντέλο. Έτσι, εκτός από τις νέες τεχνολογίες θα διαθέτει τα νέα LED φωτιστικά σώματα, μπροστά και πίσω, καθώς και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μάσκα κλπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα