Το πρώτο teaser του αντικαταστάτη της Lamborghini Gallardo [bonus rendering]

Μία μόλις μέρα μετά το δελτίο τύπου της Lamborghini που μας ανακοίνωνε πως η παραγωγή της Gallardo σταματάει οριστικά, η Ιταλική φίρμα «χτυπάει» ξανά με το πρώτο επίσημο teaser του αντικαταστάτη της.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, η Lambo δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια αλλά αν επισκεφθείς το microsite hexagonproject.com θα μπορέσεις να «ανακαλύψεις τον βρυχηθμό του νέου πλάσματος από την Lamborghini». Οπότε τι περιμένεις; Πήγαινε! Πάτα το start button

και άκου! Εδώ θα είμαι και θα σε περιμένω.

Γύρισες; Ok; Αυτό που άκουσες, δεν είναι άλλο από τον V10 με χωρητικότητα 5.2 λίτρων που θα αποδίδει περί τα 600 άλογα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. Χάρη σε αυτό το setup και το γεγονός πως η Cabrera (αν τελικά έτσι ονομάζεται) θα ζυγίζει περίπου 1.500 κιλά, το αυτοκίνητο θα επιταχύνει στα 100km/h από στάση σε 3.2 δευτερόλεπτα.

Bonus: Μερικά λεπτά μετά την δημοσίευση του teaser, έκανε την εμφάνισή της και μία σάρωση του τεύχους Δεκεμβρίου του Ιταλικού περιοδικού Quattroruote που δείχνει την Cabrera, μπροστά από ένα αεροσκάφος με τον τίτλο “Pronta al Decollo” (Έτοιμη για απογείωση). Σε αυτό το σημείο δεν ξέρουμε αν είναι φωτογραφία ή πολύ καλά σχεδιασμένο rendering (αν και τείνουμε προς το δεύτερο) αλλά όπως και να έχει… θέλω μία!

[Πηγή: Lamborghini, Zero2Turbo]

Keywords
Τυχαία Θέματα