Το ότι ο Verstappen βρίσκεται στο προσκήνιο, φαίνεται να διευκολύνει τον Sainz Jr

Για το δίδυμο της Toro Rosso έχουν γραφτεί πολλά και η αλήθεια είναι πως αρκετός κόσμος θα περιμένει την κόντρα ανάμεσα στους νεαρούς Sainz Jr και Max Verstappen. Ιδιαίτερα για τον 17χρονο Ολλανδό, ο οποίος δείχνει να μονοπωλεί τον τύπο σε ό,τι αφορά την μικρή ομάδα της Red Bull, το βάρος θα είναι μεγάλο, κι αυτή η κατάσταση δείχνει να ευνοεί για την ώρα τον Carlos.

Δεν ανησυχώ, δεν είναι κακό πράγμα για εμένα να επικεντρωνόσαστε (σ.σ.

ο τύπος) στον Max. Ήταν ένας αρκετά εύκολος χειμώνας για μένα. Στο τέλος, πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Max είναι πολύ μικρός, αλλά είμαι κι εγώ πολύ νέος. Μόλις έγινα ο νεότερος πρωταθλητής του World Series της Renault και φαίνεται σαν να είμαι γέρος!

Ο Franz Tost περιμένει βαθμούς από τον Verstappen, θέλοντας να φέρει την STR σε υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, και ο Sainz Jr γνωρίζει πως η πίεση κι οι στόχοι θα είναι οι ίδιοι για τους δυο πιλότους, μόλις ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Η πίεση, μόλις αρχίσει η σεζόν, θα είναι ακριβώς ίδια και για τους δυο μας. Νομίζω ότι όλοι θα ξεχάσουν τις ηλικίες μας, όταν σβήσουν τα κόκκινα φώτα στη Μελβούρνη, και θα έχουμε και οι δύο την ίδια πίεση από την ομάδα για να αποδώσουμε.

Η ομάδα δεν περιμένει να αποδώσω καλύτερα από τον Max επειδή είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος, περιμένουν να βρεθούμε και οι δυο στο ίδιο επίπεδο. Στο τέλος της ημέρας, αν επέλεξαν τον Max και εμένα, είναι επειδή πιστεύουν ότι μπορούμε να αποδώσουμε στο ίδιο επίπεδο.

Εσύ, σε ποιόν από τους δυο θα πόνταρες για να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς;

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

Keywords
Τυχαία Θέματα