Το νέο Hyundai Genesis σε φωτογραφίες από prive εκδήλωση

Το 2014 Hyundai Genesis είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί πριν το τέλος του Νοεμβρίου αλλά κατά τη διάρκεια μίας prive εκδήλωσης στην Κορέα, ένας προσκεκλημένος κατάφερε να τραβήξει τρεις φωτογραφίες (δύο εξωτερικές και μία του εσωτερικού) τις οποίες φυσικά ανέβασε στο internet.

Σε αυτό το σημείο ξέρουμε πρακτικά τα πάντα για την εξωτερική εμφάνιση

του νέου μοντέλου αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την καμπίνα των επιβατών που ναι μεν φαίνεται σημαντικά βελτιωμένη συγκρινόμενο με το απερχόμενο μοντέλο αλλά όχι ακριβώς στα υψηλά standards που έχει θέσει ο ανταγωνισμός.

Το νέο Genesis θα προσφέρεται για πρώτη φορά και με σύστημα τετρακίνησης (HTRAC) και θα είναι πολύ πιο ασφαλές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του χάρη σε βελτιώσεις στην δομή και την ακαμψία του αμαξώματος αλλά και στην ενσωμάτωση διαφόρων συστημάτων ασφαλείας. Κάτω από το καπό θα βρίσκονται ανανεωμένες εκδόσεις των γνωστών V6 και V8, 3.8 και 5 λίτρων αντίστοιχα που θα συνδυάζονται με ένα επίσης αναβαθμισμένο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Μελλοντικά, θα προστεθεί στη γκάμα και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων.

[Πηγή: TheKoreanCarBlog]

Keywords
Τυχαία Θέματα